≫ 

Evo gde možete da gledate TV prenos 168. večitog derbija između Partizana i Zvezde

Sve je spremno za novi večiti derbi

  • 14
FK Crvena Zvezda - FK Partizan

Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde će odmeriti snage u novom, 168. večitom derbiju, otkako postoje ova dva kluba. Njihov meč je dugo iščekivan, a zbog svih dešavanja od početka sezone će i te kako biti propraćen. Uživo TV prenos ovog duela možete pratiti na kanalu Arena sport 1 Premiuma.

Klubovi u meč ulaze poprilično raspoloženi, i jedni i drugi su zaređali nekoliko pobeda u prvenstvu, i jedni i drugi su uspeli da se kvalifikuju u Evropu, ali i oba kluba su promenila svoje trenere od početka sezone. Ilija Stolica je počeo u Partizanu, zamenio ga je Gordan Petrić.

U Zvezdi je sezonu počeo Dejan Stanković, njega je zamenio nekadašnji njegov pomoćnik, Miloš Milojević, koji je upisao i jednu pobedu.

Karte su poprilično otvorene, a Zvezda je ta koja ima bodovnu prednost u odnosu na najvećeg rivala i to ne malu, pošto crveno-beli imaju trenutno sedam bodova više, što znači da Partizan na svojim plećima ima i breme pobede koje se stavlja pod "moranje".

Iako je Partizan slabije krenuo sezonu, u derbiju nikad nije bilo favorita, a interesantno je i to da Zvezda već šest i po godina ne zna za pobedu na stadionu crno-belih u Humskoj.

Video: Vi Srbi, vi ste ludaci, unikatni: Administrator Instagram stranice 433 za Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    31. avgust 2022 | 11:42

    Toliko o javnom dervisu rts

  • GP

    31. avgust 2022 | 08:01

    Sto se tice nas, navijaca Partizana, mi tu nemamo sta da gledamo. Kao na tacni smo isporuceni, katastrofa.

  • Mare

    31. avgust 2022 | 08:56

    Ovo je X kao neboder u Dubaiu, Zvezda s novim trenerom u rasulu. Partizan svakako u rasulu i nema pobednika. Nereseno odgovara i jednima i drugima. Da bi javnost bila mirna, i zadovoljili se svi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA