Pola Pogbu brat i drugari iz detinjstva držali na nišanu: Tražili mu 13 miliona evra

Neverovatno svedočenje novog saigrača Dušana Vlahovića i Filipa Kostića

  • 0
Euro 2020, fudbal Francuska - Nemačka Foto: Tanjug/AP

Iako zbog povrede nije prisutan na terenu, Pol Pogba je ovih dana izuzetno aktuelna tema medija, i to zbog nimalo lepih stvari van terena.

Prethodnih dana u medijima su se pojavila informacije da je fudbaler Juventusa ucenjivan, te da su na kraju pljačkaši iznudili od njega određeni iznos novca.

Informacije koje se dalje otkrivaju su neverovatne. Pol je ispričao policiji da je među ljudima koji su ga držali na nišanu prepoznao svoje drugare iz detinjstva, ali i brata Matijasa.

Kako navodi britanski "San", Pogbu je držala banda sa dvojicom naoružanih ljudi koji su od njega tražili 13 miliona evra.

"Frans pres" prenosi da su nakon toga želeli hitnu isplatu od tri miliona evra, ali da Pol nije mogao da podigne taj iznos iz banke, pa im je na kraju isplatio 98.915 evra.

Na saslušanju pred policijom, Pol je objasnio da je oduvek bio blizak sa prijateljima iz detinjstva i da je pokušavao da im pomogne u finansijskim poteškoćama. Takođe je izjavio da se njegov odnos sa drugarima zakomplikovao kada je jednog od njih proterao iz Mančestera, pošto mu je potrošio 198 hiljada evra sa kreditne kartice.

Matijas Pogba negira navode svog brata, i optužuje ga da je izgubio pojam o stvarnosti, te da Pol želi da ga vidi mrtvog ili u zatvoru.

Video: Pogba glumio taksistu Matiću pa mu tražio potpisan dres

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA