Erik ten Hag potvrdio: Kristijano Ronaldo ostaje u Mančester junajtedu

Kao i Van Bisaka

  • 0
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug / AP

Ceo letnji prelazni rok govorilo se o potencijalnom transferu Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda, a sada je jasno da od toga neće biti ništa, pošto je upravo to izjavio Erik ten Hag, trener "Crvenih đavola".

Kako su ostala samo dva dana do kraja prelaznog roka, novinare je zanimalo da li će Portugalac ostati na "Old Trafordu", a holandski stručnjak je odgovorio potvrdno:

- To je jasno. Potrebni su nam kvalitetni igrači. Treba vam više igrača u rotaciji kako biste održali konzistentnost - rekao je ten Hag o Ronaldu, pa potom prokomentarisao i situacija sa Van Bisakom:

- Aron ostaje u klubu. Ekipa će ostati ovakva od septembra, bar do januara.

Kako sada izgleda, Mančester junajted je završio svoj prelazni rok. Klub su pojačali Antoni, Kazemiro, Kristijan Eriksen, Tajrel Malasija i Lisandro Martinez.

Junajted je sezonu započeo sa dva poraza, nakon čega je upisao dve pobede. Peto kolo Premijer lige zatvoriće upravo klub iz Mančestera i to na gostovanju Lester sitija.

Video: Junajted na prodaju: Navijači u Mančesteru se okupili, žele odlazak gazde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA