≫ 

Dva kluba iz Serije A žele Strahinju Erakovića!

I to dva poslednjeplasirana tima

  • 16
Strahinja Eraković Foto: Marko Jovanović

Defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković navodno se nalazi na meti dva nova člana Serije A - Monce i Kremonezea!

Ovu vest javio je poznati transfer novinar Đanluka Dimarcio koji, doduše, nije otkrio nikakve detalje. Samo vest da je povremeni reprezentativac Srbije zanimljiv pomenutim klubovima.

Zvezda je nedavno produžila ugovor sa Erakovićem koji je na početku ove sezone pružio nešto slabije partije nego prethone. Razlog za to je ideja stručnog štaba da, umesto na mestu štopera, igra na poziciji desnog beka.

Zvezda je tokom leta odbila sedam miliona evra od moskovskog Dinama za Erakovića, zatim i osam od Zenita, dok su i kluba isticali da ne žele da ga prodaju ispod 10 miliona. Takođe, iz tabora srpskog šampiona su isticali da ne žele da ga prodaju do kraja kvalifikacija. Njima je kraj, a sasvim moguće i Erakovićevoj epizodi na Marakani.

Mladi defanzivac će se danas sasvim sigurno naći u startnoj postavio crveno-belih na 168. večitom derbiju, a kada su u pitanju Monca i Kremoneze vredi pomenuti da posle četiri kola nemaju nijedan bod. Prvi su primili 11, drugi devet golova do sada.

Video: Delije skandiraju Stankoviću na startu meča: Pokazuju koliko cene legendu i bivšeg trenera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskreno

    31. avgust 2022 | 17:09

    Jer želi neko Gobelju zna li se?

  • Klipan

    31. avgust 2022 | 17:45

    Prodao je njega Terza već al se čeka da prođe derbi pa da se obelodani cena 2.5 miliona i 15 % od sledeće prodaje i naravno kupljena povratna karta kao i Pavkovu jer eto njih oko nove godine nazad u Zvezdu.

  • Sve ludo

    31. avgust 2022 | 17:42

    Samo budala bi prodala takvog igraca sad. On treba da igra na svojoj poziciji a Dragovica i Miluna menjati po potrebi(jer oni imaju i godina). Posle lige Evrope cen bar dupla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA