≫ 

Voždovac ne posustaje, Zmajevi potukli Radnik i doleteli do trećeg mesta Superlige!

Ekipa sa krova imala dosad najlakši zadatak, Surduličani će morati na drugom mestu da traži prvu pobedu ove sezone

  • 2
Voždovac slavlje Foto: MN Press

Fudbaleri Voždovca beleže sjajne rezultate u povoju superligaške sezone i, kako stvari stoje,prete da se nađu u krugu ekipa koje će se i te kako pitati za evro pozicije u tekućoj takmičarskoj kampanji. Posle uzleta u Lučanima i pobede od 2:1, stigla je nova, možda i najlakša ove sezone za četu sa krova - protiv fenejraša Radnika iz Surdulice 4:1.

Voždovcu je novi trijumf doneo dolet do treće pozicije na tabeli Superlige, tik iza Novog Pazara i Crvene zvezde koja od 20 sati igra večiti derbi sa Partizanom. Sa učinkom od pet pobeda, dva remija i dva poraza "Zmajevi" su i premašili očekivanja i predstavljaju jedno od prijatnijih iznenađenja ove sezone.

Za razliku od svih prethodnih mečeva Voždovca koji su bili lišeni većeg broja golova, ovog puta je napad domaćeg tima bio na visini zadatka i doneo prevagu protiv jedine ekipe u Superligi koja i dalje čeka na pobedu.

Podsetimo, Surduličani su već posle drugog kola, nakon dva poraza, smenili trenera Lintu, no nije to bio najmudriji potez uprave kluba pošto ni njegovom nasledniku Draganu Radojičiću ne "cvetaju ruže", štaviše ekipa ne izgleda najbolje iako je povela danas preko Spasića - no dalje nije bilo spasa po goste. U nastavku su Burmaz (42), Hajdin (65), Trifunović (73) i Japanac Arihiro Sentoku (90+5) preokrenuli i totalno potukli rivala, pokazali da su u ovom momentu daleko bolja ekipa.

Mogli su Voždovčani i ubedljivije danas sa gostima, nekoliko velikih šansi je otišlo u nepovrat, ali neće biti nezadovoljnih u taboru pobednika zbog toga, upisana je pobeda koja je vinula Zmajeve visoko u superligaškoj borbi.

Superliga, 9. kolo

Voždovac - Radnik 4:1

Javor - Kolubara 0:1

TSC - Radnički 1923 18:30

Partizan - Crvena zvezda 20

Utorak

Novi Pazar - Spartak Subotica 2:0

Napredak - Mladost GAT 1:0

Vojvodina - Radnički Niš 3:0

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA