≫ 

"Bravo, sudija!": Petrića prekinuli povici zvezdaša iz tunela zbog kojih je morao da odreaguje

Trener Partizana smatra da bi i jedni i drugi trebalo da se uzdržavaju od ovakvih prozivki na konto arbitara

  • 13

Fajsterski derbi završen podelom bodova u Humskoj (1:1) samo je delimično zadovoljio trenera Partizana Gordana Petrića iz prostog razloga što je bodovni jaz između Zvezde i njegovog tima ostao identičan kao i pre ove runde. Crveno-beli su i dalje na sigurnom odstojanju naspram komšija, međutim dobar meč sa šampionom uliva nadu svima u Humskoj da bolji dani tek slede...

Petrić je posle meča naglasio požrtvovanost i veliku želju igrača koju su pokazali od prvog do poslednjeg minuta.

- Rekao sam momcima da pruže sto posto i oni su to i pružili. Žargonski i uličarski rečeno iscepali smo se i jedni i drugi, tako da, nadam se da su ljudi uživali u igri, u šansama, a da li smo pružili lepršavu igru to je već za analizu, zavisi ko kako gleda. Generalno, ako me pitate da li sam zadovoljan, nisam zadovoljan remijem. Mislim da smo bili bliži pobedi i to je nešto generalno što mogu da kažem i mojim momcima - bili su prvi utisci Petrića posle meča.

Partizan je prvih dvadesetak minuta bio potpuno inferioran u odnosu na rivala, što nije propustio da pomene Petrić kao najkritičniju fazu igre za njegov tim.

- Naravno da ne mogu da budem zadovoljan tim delom utakmice zato što su igrači ušli nervzno u meč. Imali smo probleme sa kornerima, neke kornere nismo ni trebali da napravimo. Imali smo i problem sa drugom loptom, posle je to tek došlo na svoje mesto i ovom prilikom bih pohvalio i Belića koji je igrao kao bonus igrač i koji je pružio to što nam je trebalo u sredini terena, i svi mladi momci što su ušli, kao i novajlijama, zahvalio bih se svima njima i sada treba da se okrenu drugoj utakmici.

Petrić je nakratko prekinuo izjavu za TV Arenu jer je neko iz tunela koji vodi ka svlačionicama vikao "bravo, sudije!", što je Petrić razumeo kao prozivku arbitrima (zbog penala) pa je odmah odreagovao:

- Samo mi se ne sviđa generalno ovo prozivanje, ko je šta od sudija radio, jer i jedan i drugi klub treba da budu dostojanstveni i u pobedi i u porazu - bila je reakcija Petrića na povike koji su, očito, stigli iz protivničkog tabora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    31. avgust 2022 | 22:37

    OPET PENAL ZA PARTIZAN....DOKLE

  • Šef

    31. avgust 2022 | 23:04

    Ovaj, nazovi trener, ko zna šta je gledao. Pa ovi invalidi iz malog komše gol ne bi dali tri dana. Naređenje je bilo da utakmica ne sme da se dobije i sve je urađeno u tom pravcu. Ivanić i Kataji, iz revolta, nisu želeli ni da igraju, jedino Bukari nikako nije shvatao prevod! Bruka i sramota! Bolje im ne bi sudio ni sam Bjeković!

  • Ćupričanin

    31. avgust 2022 | 22:46

    Ovo je bre sramota,kakav penal??? Sudiju debelo kazniti!!! Katai ga nije pipnuo... Mada mozda je ovako moralo da bude,ipak 10 bodova je za njih nedostizno a ovako ce samo ljdima da zamazu oci da kao imaju neke sanse... Cirkus Colorado

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA