≫ 

Borjan se osvrnuo na skandiranje Grobara: "To su primitivci, to pokazuje kakvi su ljudi"

Dotakao se Borjan i same utakmice

  • 11

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan odgovorio je navijačima Partizana koji su mu prozivalu porodicu tokom 168. večitog derbija!

Borjanu su Grobari vređali suprugu Snežanu pre, tokom i nakon utakmice koja je završena nerešenim rezultatom (1:1).

- Nemam šta da reagujem na to, to su primitiivci, skandiraju porodici, nemam šta tu da kažem. To pokazuje kakvi su ljudi i nemam šta da komentarišem. Ako su oni srećni i zadovoljni što mi vređaju familiju, neka im ide na dušu. Nemam šta o tome da kažem - poručio je Borjan novinarima posle utakmice.

Osvrnuo se Zvezdin kapiten i na sam meč.

- Bili smo bolji u prvom poluvremenu, držali kontroli, dali prelep gol. U drugo poluvreme smo slabije ušli, primili gol iz penala. Idemo dalje, i dalje je sedam bodova prednosti, ima još mnogo da se igra. Generalno sam zadovoljan kako je ekipa odigrala. Normalno da je žal za pobedom. Uvek idemo na pobedu, trebali smo da im damo još jedan gol, nije se namestilo, ali idemo dalje. Penal za malo da odbranim, pogodio sam stranu, dobro je šutirao. Radimo analize stalno, sad se vratio i trener golmana, Dule Gašić, u ova dva dana smo radili baš dosta.

Video: VAR doneo penal Partizanu: Natho ga iskoristio i doneo izjednačenje na večitom derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    1. septembar 2022 | 00:30

    Zvezdas sam od malih nogu Zvezdu treba da je sramota Terzića i lopova koji imaju 50 igrača na spisku.Kupuje se na kilo deca naša se uništavaju a dovode se drva.Prodani navijači podržavaju budžet od 36 000 000 svakog pravog Zvezdaša je sramota od Terze.Samo Vidić i Jugović da dodju i oteraju ovu bagru i plaćene navijace

  • Mitar

    31. avgust 2022 | 23:59

    Odrasli to jest odrastao sam u istom selu, čitava familija kompleksaši, iz kompleksa je oženio grobarku da bi ispunio svoje komplekse,niko ne zna za njega prije i ako sam Partizanovac i odjednom liječi svoje komplekse, al sreća njegova je žena svesna svega

  • Reakcija

    1. septembar 2022 | 08:09

    Kakva tribina,nema utakmice da nisu žene vredjali pa čak i decu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA