≫ 

Bomba u Superligi: Želja Zvezde i Partizana završila u Vojvodini, "Lale" dovele igrača Olimpijakosa!

Kakav kraj prelaznog roka u Novom Sadu

  • 1
Nikola Čumić Foto: MN Press

Dosadašnji fudbaler Olimpijakosa, Nikola Čumić, postaće novi fudbaler Vojvodine u narednim satima, potvrđeno je za Telegraf!

Čumić je dobro poznat srpskoj javnosti, igrao je za Radnički Niš, pre nego što je otišao u Grčku i postao fudbaler Olimpijakosa. Prošle sezome se figurirao i njegov dolazak u Crvenu zvezdu koja ga je želela, ali se nisu sve kockice posložile, te je ostao u Grčkoj.

Ovog leta su se stvari izmenile, Partizan je bio taj koji je želeo da dovede ovog fudbalera, jurio ga je, ali ga na kraju nije uhvatio, pošto je Čumić odlučio da umesto u Beograd, ode u Novi Sad i potpiše za Vojvodinu, gde je sportski direktor Vojvodine, Marko Jovanović, odradio i ključni posao.

Upravo ovaj čovek ga je prodao i iz Radničkog prodao u Olimpijakos, pa je tako "garantovao" i sigurnost za ovog fudbalera, koji će se ponovo vratiti u Srbiju.

Vojvodina će na ovaj način dobiti igrača izuzetnog kvaliteta, koji će joj zasigurno pomoći u borbi za najviša mesta u Superligi, kao i plasman u Evropu iduće sezone.

Osim Olimpijakosa, Čumić je igrao još i za Sporting Hihon, ali i Lucern, kao pozajmljen fudbaler.

Video: Nikola Čumić dao drugi gol Čukaričkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA