≫ 

Novi transfer bum Barselone, stigli Beljerin i Alonso, Obamejang otišao

Još jedan veliki posao su odradili su Katalonci

  • 3
hektor belerin Foto: Tanjug/ap

Barselona je, kako stvari stoje, konačno kompletirala redove za ovu sezonu pošto je završila potpise još dvojice igrača, prenose španski mediji, a potvru je dao i italijanski novinar specijalizovan za transfer aktuelnosti Fabricio Romano.

Novi igrači Barselone su Španci Markos Alonso, koji stiže iz Čelsija, i Ektor Beljerin, koji je ispunio svoj dečački san da zaigra za seniorski tim Barse, pošto je osam godina tu proveo kao junior. Konačno je dočekao momenat najveće sreće u karijeri.

Barsa se takođe oslobodila jednog jakog ugovora, jer je upravo u sklopu dogovora sa Čelsijem oko Alonsa, u London poslala napadača Pjer-Emerika Obamejanga. Podsećamo da je Gabonac trenutno na oporavku polse napada koji je doživeo u svojoj kuči od nepoznatih razbojnika.

Barsa je za Obamejanga, pored Alonsa, dobila i obeštećenje od 14 miliona evra (uz bonuse).  Što se tiče Beljerina, on je kao slobodan igrač stigao u tabor Katalonaca.

Video: S preda minijaturno, a pozadi tek da nešto pokrije: Dušica Grabović pogodila Barselonu kao bura

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    1. septembar 2022 | 18:16

    Doveli dve rupe, odbrana je i bez njih bila jako slaba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA