≫ 

Ivanić samo lakše povređen, možda zaigra i protiv Monaka

Očekuje se da će fudbaler crveno-belih pauzirati samo sedam dana

  • 16
Mirko Ivanić Foto: Marko Jovanović

Iako se u prvi mah činilo da je Mirko Ivanić platio ceh zato što je rovit igrao utakmice protiv Makabija i Partizana, vezista Crvene zvezde ipak nije teže povređen!

Prvobitnu vest da je Ivanić obnovio povredu mišića i da ga čeka pauza od najmanje tri nedelje, najverovatnije i do mesec dana, crveno-beli su demantovali i poručili da je u pitanju samo lakša povreda.

Ivanić bi trebalo da pauzira sedam dana i u Zvezdis e nadaju da bi mogao da bude spreman čak i za četvrtak, za duel sa Monakom u 1. kolu Lige Evrope. S druge strane, sigurno je da neće igrati protiv TSC-a u nedelju veče.

"Sportski žurnal" takođe dodaje i to da će Zvezda protiv TSC-a biti lišena i pomoći levog beka Milana Rodića koji 168. večiti derbi nije završio do kraja.

Video: Ivanić: Stanković i Kanga su pričali na poluvremenu, znali smo da će ga menjati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuturutu

    2. septembar 2022 | 09:20

    Ivanic ubedljivo najbolji Zvezdin igrac zadnje 2 godine uz Kataija, Dragovica i Borjana. Veliki hendikep za crveno bele.

  • Goldhand

    2. septembar 2022 | 09:18

    pre 4 godine trebalo da bude oteran iz Zvezde i preko noći postao nosilac igre! Ako je ovo igrač za Zvezdu,pa čak i u ovoj našoj ligi,onda smo mnogo spustili kriterijume. Barem 5 krševa trenutno igra u Zvezdi.I tu ne mislim na Kataija koji je ispucao sve kredite. Da ne govorimo o formi igrača,koji su spremni za 40 min. igre.

  • Ja

    2. septembar 2022 | 08:57

    Trebali smo da ga prodamo kad smo mogli, decko moze da igra samo na jednoj poziciji kao da je golman, ceo tim mora da se njemu prilagodjava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA