≫ 

"Kada je Bukari dao gol, rekao sam u sebi svaka čast": Partizanov igrač iskren kod Zvezdinog gola u derbiju

Belić nema dilemu da je Bukarijev gol bio odličan

  • 10
FK Partizan - FK Crvena zvezda, večiti derbi Foto: MN Press

Prethodni 168. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde imao je nekoliko debitanata kada je u pitanju svetkovina srpskog fudbala, a među njima su bili i Osman Bukari i Kristijan Belić.

Prvi je bio strelac jedinig gola za crveno-bele, i to onog majstorskog, dok je drugi pobrao simpatije crno-bele strane Topčiderskog brda zbog partije na sredini terena.

A u razgovoru za "Sportski žurnal" Belić je bio iskren kada je komentarisao derbi , pogotovo kada je u pitanju Bukarijev gol za vođstvo Zvezde.

- Momenat kad je Bukari dao gol bio je neverovatan. Rekao sam u sebi: svaka čast! Zapao mi je Zvezdin ofanzivac za oko, iako nam izuzev tog šuta nije pravio probleme. Dobro smo obavili posao - rekao je Belić i dodao:

- Gordan Petrić me je dan ranije pitao da li sam spreman. Rekao sam – jesam, stvarno sam se tako osećao. Nastavio je u svom stilu: „Jesi li siguran?” Šef ima mirnoću u nastupu, bolje tako nego da je agresivan. Kratko i – jasno! Odmalena sam navijač Partizana i čast mi je što mogu da prezentujem voljeni klub. Želim da ostavim dubok trag u Humskoj.

Video: Kakva bomba Bukarija! Golčinom utišao Humsku i doneo zvezdi vođstvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    3. septembar 2022 | 09:38

    Svaka cast gol je bio prelep,ali pitam igrace Partizana zasto nisu obratili paznju na Bukaria,on se izvukao iz sesnaeterca,sto znaci da je cekao loptu.

  • Dragan

    3. septembar 2022 | 10:13

    Ja neznam ni kako ovaj decko( Bjelic ) izgleda ali bitno da znamo kako mu cura izgleda.

  • mirko

    3. septembar 2022 | 10:41

    Decko bolje cutii .Pitaj kapitena Urosevica kako su on i njegova zena prosli kod tudjmanovih sektasaTvoje je da slusas Z.Pantica i da ruzisZvezdu i njene navijace gde mozes onda ti se dive nije vazno kako igras

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA