Nerealna scena u "komšiluku", gosti promašili 4 zicera za 5 sekundi

 
  • 0

Krajovu nije hteo gol na startu drugog poluvremena

Univerzitatea Kluž i Univerzitatea Krajova odigrali su u petak veče duel bez pobednika (1:1) u sklopu rumunske elitne lige, a meč će ostati upamćen po sceni koja se dogodila na početku drugog poluvremena!

Timovi su na odmor otišli sa po jednim golom u mreži rivala, da bi u 49. minutu gost mogao do potpunog preokreta kada su imali čak četiri zicera u jednom napadu.

Krajova je bukvalno za pet sekundi četiri puta šutirala ka golu domaćeg tima. najpre je viđena odbrana golmna,a zatim stativa iz odbitka, potom još jedna sjajna intervencija čuvara mreže, da bi na kraju igrač u plavom dresu šutirao iznad prečke.

U celom tom metežu on je najpre pogodio svog saigrača, a lopta je tada promenila pravac i otišla preko gola. Koliko su baksuzi gosti bili, gol se ne bi priznao ni da je lopta ušla. Razlog - ofsajd pozicija. A kkako je sve to izgledalo, možete pogledati od 3.13 u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA