≫ 

Liverpul se vratio mučenju: Redse u derbiju Mersisajda spasao VAR, Everton žestokim otporom do boda

Uskoro bi zaostatak za vodećim mogao da bude... Nedostižan?

  • 1
Finale Lige šampiona FK Liverpul - FK Real Madrid Mohamed Salah Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Liverpula nisu uspeli da se domognu pobede u velikom derbiju grada pošto su odigrali bez golova sa Evertonom u šestom kolu Premijer lige.

Gubi Klopova četa polako korak za vodećim timovima i u poslednjih pet rundi engleskog šampionata zabeležene su samo dve pobede.

Definitivno, nemački strateg nije bio zadovoljan ofanzivnim delom tima, a nije mu se ni svidelo kako nastupaju Aleksander Arnold i Cimikas po bokovima, pa ih je zamenio već u 59. minutu.

Everton je za to vreme parirao dobro, odigrao dobro napadački, a jedna VAR odluka ih je delila od vođstva protiv velikog rivala.

Štoper Koudi je zatresao mrežu, ali je naknadno javljen ofsajd koji je ostavio nulu na semaforu.

Tek bi trebalo da Arsenal sa 15 bodova i Mančester siti sa 13 bodova odigraju svoje duele, pa bi već mogli da odmaknu dalje od Liverpula koji je ostao na saldu od devet bodova.

Sa druge strane, Everton je ostvario uspeh remijem, ali pobede još uvek nema u ovoj sezoni, tako da će trijumf tražiti nakon četiri egala u prošlim kolima.

Video: Petrić osim sudija ušao u raspravu i sa navijačima posle meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA