Jović tragičar Fiorentine! Srbin promašio penal, Viola remizirala protiv Juvea, Vlahović meč gledao sa klupe

Šteta...

  • 6
Luka Jovic Foto: Printscreen/Twitter

Fudbaleri Fiorentine i Juventusa remizirali su u 5. kolu Serije A, gde je rezulatt bio 1:1.Sve je moglo biti i drugačije da je Luka Jović postigao pogodak sa bele tačke u 44. minutu, kada ga je Vojčeh Šćesni pročitao.

Ima za čim da žali Viola, mogla je da dođe do neverovatne pobede i tako popravi svoje mesto na tabeli, međutim, Srbin će ostati upamćen kao tragičar na ovom meču. Jović je u 44. minutu preuzeo odgovornost sa bele tačke, čitav stadion je za nekoliko sekundi zaćutao kako bi se srpski reprezentativac skoncetrisao, ali je Matija Perin pročitao stranu i odbio loptu na stativu odakle je ona ponovo završila u polje.

Od devetog minuta je Juve vodio golom Arkadijuša Milika, koji je na asistenciju Filipa Kostića doneo prednost gostima, ali je Kouame u 29. poravnao na 1:1.

Dušan Vlahović je čitavu utakmicu presedeo na klupi iako iza sebe ima odličnu golgetersku formu.

Video: Luka Jović na utakmici Čukaričkog i Spartaka: Napadač Fiorentine specijalni gost na meču Superlige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stop

    3. septembar 2022 | 16:12

    Istorija se ponavlja. Nastavi li ovako, uskoro ce na klupu za rezerve. Steta jer momak stvarno ima retko vidjen talenat, ali ne grize i ne bori se, kao sto bi trebao.

  • Ajmak

    3. septembar 2022 | 16:09

    Prevara teska od igraca , maneken, pa me pljujte do sutra - PREVARA

  • 🇷🇸

    3. septembar 2022 | 17:39

    E moj Jovicu sam sebe zakopavas,trgni se malo.Barem pokaži želju i nervozu neku da ti je stalo .Okej zavrnuo si ih za lovu ,sve si sredio kuću , decu imaš hvala Bogu Al jade malo svi te pratimo i nadamo se da daješ golove!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA