≫ 

Mitrović opet dao gol, Fulam doživeo drugi poraz: Pevci sačuvali svoju "kuću"

Kakva serija sprskog reprezentativca

  • 28
Aleksandar Mitrović Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Fulama su upisali tek drugi poraz u ovogodišnjem zdanju Premijer lige, gde je od njih bio bolji Totenhem sa 2:1 na njihovom stadionu. Ono što je dobro po navijače u Srbij, jeste i to što je Aleksandar Mitrović postigao novi gol.

Srbin je nastavio da rešeta mreže i pokazao je da u veoma zavidnoj formi pred Svetsko prventvo u Kataru koje se održava krajem ove godine. Iako su mnogi sumnjali u Srbina i njegove igre u Premijer ligi, Mitrović je odlučio da ih sve razuveri i postigao je svoj šesti gol u isto toliko mečeva u Premijer ligi ove godine.

Ovaj gol je možda i najlepši koji je dao ove sezone, jer su u njemu bili sadržani skoro svi fudbalski elementi.

Odličan prijem Mitrovića na levoj strani, primio je loptu pored nekoliko igrača Totenhema, krenuo je ka sredini, povukao je loptu, prevario je jednog igrača i onda se namestio i poslao loptu u skroz drugi ugao gola gde je Hugo Ljoris bio apsolutno nemoćan.

Ipak, Fulamu gol nije značio previše, pošto su se Hari Kejn i Pjer Emil Hejbjerg pobrinuli da "Pevci" sačuvaju svoj dom i sva tri boda u džepu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svoje ime

    3. septembar 2022 | 18:38

    Dokle više price ko za koga igra ili je igrao? Posle pričate ja sam Srbin, velicate Srbe i Srbiju...volim Zvezdu i volim Mitra, kao što navijač Liverpula ili Arsenala voli Kejna kad igra za reprezentaciju. Mitar se radovao ispred Severa...odličan momak, kakve veze ima za koga navija?! Sve najbolje i njemu i Vlahoviću i Jovicu i svima koji imaju zdrav razum. Živela Srbija!

  • Zunjac

    3. septembar 2022 | 18:12

    Bravo Mitre!!!!

  • Delije Padinjak!!!

    3. septembar 2022 | 19:26

    Mitroviću legendo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA