≫ 

Evo gde možete da gledate TV prenos meča Zvezda - TSC

Kao i uvek, tekstualni prenos ove utakmice možete pratiti na Telegraf sportu...

  • 0
Fk Partizan, Fk Crvena Zvezda, 168 večiti derbi Foto: Nikola Anđić

Fudbaleri Crvene zvezde iza sebe imaju remi u večitom derbiju, dok se ispred nalazi novi meč u Superligi Srbije, gde će im protivnik biti ekipa TSC-a iz Bačke Topole. Ovaj meč 10. kola prvenstva naše zemlje možete pratiti na Arena sport premium 1 kanalu s početkom od 20 časova.

Zvezda iza sebe ima dosta oscilacija u igri, crveno-beli imaju tek jednu pobedu na prethodne četiri utakmice, i to samo protiv Javora (4:1), dok su preostale tri bile i najvažnije u dosadašnjem delu sezone - večiti derbi protiv Partizana, kao i mečevi plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Makabija.

Takođe, crveno-beli su nedavno promenili i trenera, pa je Miloš Milojević zamenio Dejana Stankovića na klupi, što je dodatno doprinelo "nestabilnosti" u klubu, makar dok Milojević ne postavi stvari onako kako je zamislio.

S druge strane terena se nalazi TSC, jedan od timova koji se nalazi u samom vrhu lige sa 16 bodova iz devet utakmica, gde će praktično imati šansu da preuzme i vrh, makar nakratko, ukoliko slavi protiv Crvene zvezde na Marakani.

Video: Dragan Džajić: Zvezda je život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA