Sergejev Lacio poražen od Napolija: Gruzin je svetska zvezda u nastajanju

Napoli je ovom pobedom dospeo i na čelo Italije

  • 4
Sergej Milinković Savić tetovaže Foto: Profimedia

Fudbaleri Lacija nisu uspeli da dođu do pobede u 5. kolu Serije A na svom Olimpiku, gde je od njih bila bolja ekipa Napolija sa 2:1, čime je i preuzela prvo mesto na tabeli u Seriji A, makar na 24 sata kada će svoju utakmicu igrati Atalanta i Roma.

Lacio je bolje otvorio utakmicu, uspeli su da povedu već u 4. minutu susreta kada je Zakanji iskoristio dodavanje Felipa Andersona i veoma preciznim udarcem je matirao Aleksa Merea, za ogromno slavlje na Olimpiku.

Međutim, nije dugo trajala radost ovog kluba. Štaviše, ni čitavo poluvreme. Igrao se 38. minut meča, kada je Kim Min Jae posle kornera postigao gol, iako je Provedel odbranio, ali je arbitru Sozi sat na ruci signalizirao da je lopta prešla liniju.

U drugo poluvreme se ušlo tim rezultatom - 1:1, da bi na scenu nastupio Kvica Kvaratckelija. Gruzin je u 61. minutu iskoristio dodavanje Angize i postigao je svoj četvrti gol u Seriji A, čime je pokazao da je pred njim veoma blistava karijera.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Naši košarkaši izleteli na teren, puni entuzijazma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA