≫ 

Kakva pobeda najatraktivnije fudbalske menadžerke: Igrač Parme mora da joj plati 350.000 evra

čeka se samo još zvanična presuda, ali su detalji već procurili u javnost

  • 0
Anamaria Prodan Printskrin: Instagram/anamariaprodanreghecampf

Rumunka Anamarija Prodan, jedna od najpoznatijih ženskih fudbalskih menadžera u svetu fudbala, biće pogatija za 350.000 evra koliko će morati da joj isplati igrač Parme Denis Man!

Pomenuti Man je u januaru 2021. godine za 13 miliona evra otišao iz FCSB u Parmu, a Anamarija je izostavljena iz pregovora - uprkos klauzulu.

Naime, rumunski mediji navode da je ona 2016. potpisala petogodišnji ugovor sa Manom oko posredovanja, te da je u njega ubačena klauzula o ekskluzivnosti u korist agenta u vezi s pregovorima i sklapanjem budućih ugovora.

- Tom prilikom obe strane su uvele klauzulu kazne u iznosu od 350.000 evra u slučaju da jedna od njih ne poštuje odredbe ugovora o posredovanju - rekao je njen advokat Sabin Gerdan.

S druge strane, portal "clujust.ro" navodi detalje iz zapisnika o presudi.

- Nalaže se tuženom (Denis Man) da plati tužitelju (Anamarija Prodan) iznos od 350.000 eura, što predstavlja ugovorne kazne kao i zakonske zatezne kamate povezane s ovim iznosom, računato od 27. 05. 2021. (datum podnošenja tužbe) pa do isplate duga.

Anamarija je, inače, jedna od najatraktivnijih fudbalskih menadžerki i svojevremeno se fotografisala za Plejboj. Takođe, radila je i sa Partizanom, a u nastavku možete pogledati njene atraktivne fotografije:

Video: Vanda Nara leži gola pored muža: Mauro je udario po zadnjici, dok je ona u toplesu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA