Srpski napadač 17 meseci nije dao gol u prvenstvu: Hteo ga Partizan, loše je počeo i u Engleskoj

Tedić još čeka na zvaničan pogodak u 2022. godini, dok je u šampionatu bio strelac u aprilu 2021.

  • 4
Slobodan Tedić Printskrin: Youtube/officialswfc

Srpski napadač Slobodan Tedić nastavio je sa neubedljivim partijama i u novom klubu - trećeligašu Barnsliju, gde ga je Mančester siti poslao na pozajmicu ovog leta!

Od napadača se svakako očekuje da postiže golove, a Tedić svoj u šampionatu nije dao još od 3. aprila 2021. godine kada je pogodio za Cvole u porazu od Sparte (3:2).

Potom mreže nije tresao tokom cele prethodne sezone za Cvole, dok je u drugom delu šampionata izgubio i mesto startera. Tedić je bez gola praktično celu 2022. godinu, a za Cvole je u zimu 2021. pogdoio samo jednom u Kupu. kao i za mladu reprezentaciju Srbije nešto ranije.

Tedić je od dolaska u Barnsli odigrao četiri meča i na svakom je ulazio sa klupe. Poslednji u subotu protiv Šefild Venzdeja (2:0), kada se pojavio na terenu u 74. minutu. Nije stigao da postigne gol, ali jeste da se iznervira zbog toga što ga je jedan od saigrača "bojkotovao" u obećavajućoj situaciji za tim.

Podsetimo, Tedić je bio i želja Partizana u ovom prelaznom roku i viđen je kao zamena za Marka Milovanovića koji je otišao u Almeriju. Međutim, Siti je hteo da njihov napadač igra u Engleskoj kako bi se adaptirao na pomenuti fudbal.

Momenat kada Tedić širi ruke i traži loptu, potom i negoduje, možete pogledati od 1.50 na snimku ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA