≫ 

Ohi je golgeter kakvog nema: Zvezdi nije valjao, a predstavio se pogotkom na debiju u Danskoj!

I dalje nije jasno zašto su crveno-beli odlučili da ga prodaju

  • 42
Ohi Omoižuanfo, Crvena zvezda Foto: MN Press

Ostao je ogroman znak pitanja iznad glave skoro svih navijača Crvene zvezde kada je Ohi Omoijuanfo prodat u Brondbi za tričavih 1.000.000 evra, pogotovo zato što je iza sebe imao odličnu sezonu kako u Beogradu, tako i Moldeu, dok je na istom mestu nastavio i u Danskoj.

Nije mu trebalo mnogo, samo 53 minuta u igri da postigne gol i opet pokaže koliko se uprava Crvene zvezde ogrešila što ga je olako pustila.

Istakao je i sam Ohi da je želeo da ostane u klubu, ali klub nije želeo da čuje, iz samo njima znanih razloga i to u situaciji kada je iz kluba otišao i Milan Pavkov.

Kako bilo, Ohi se vratio "kući" na Skandinaviju, gde je postigao prelepo pogodak na asistenciju Danijela Vasa u 52. minutu protiv Horsensa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kan Tengri

    4. septembar 2022 | 17:49

    Ko kaže da nije valjao? Valjao je i navijačima i treneru, iz aviona se videlo da je terzi uletela neka kombinacija. Jer onoliko insistiranje da se proda ograč koji pokazuje kvalitet, a forsira se napadač koji veze nema, može da se objasni samo dobrom kombinacijom za privatni džep.

  • Nexxx

    4. septembar 2022 | 17:47

    Pa nije dozvolio nikome da mu se ugradi u ugovor,zato.

  • Stefan

    4. septembar 2022 | 17:56

    Čovek se nakon norveške lige preko Zvezde domogao Brombija i Danske. Ništa nije propustio a ni izgubio napustivši Zvezdu, ali Zvezda jeste izgubila njegovim odlaskom. Klasična nesposobnost uprave, ili možda čak i agitiranje protivno interesu kluba i države.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA