Mančester je opet onaj stari, Crveni đavoli naneli prvi poraz Arsenalu

Premijer liga nikad nije bila zanimljivija

  • 0
Diogo Dalo, Rafael Varan Foto: Tanjug/AP

Otpisali su ih mnogi, ali Mančester junajted se ne predaje! Erik Ten Hag je konačno našao pravi spoj, odlično je postavio ekipu i vezao je četvrtu uzastopnu pobedu u Premijer ligi - ovoga puta je bio bolji od Arsenala sa 3:1.

Moglo je sve biti drugačije, da VAR nije radio u 12. minutu, kada je poništen gol Gabrijela Martinelija zbog faula koji je načinjen ranije nad Kristijanom Eriksenom, to kao da je bio okidač da Mančester junajted zaigra dobro.

Igrao se 35. minut, kada je njihova nova "zlatna koka", Entoni, postigao gol na asistenciju Markusa Rašforda i tako doveo u prednost "Đavole".

Rezultatom od 1:0 se otišlo i na poluvreme, da bi Arsenal izjednačio preko Bukaja Sake samo 15 minuta od zvižduka za početak drugog dela. Ipak, nije dugo trajala ta radost, jer je samo šest minuta kasnije Markus Rašford postigao gol za novo vođstvo.

Tu nije bio kraj, isti igrač je i u 75. minutu iskoristio asistenciju Kristijana Eriksena i tako postavio konačnih 3:1, dok je i zakomplikovao situaciju na tabeli, jer se sada sve ekipe nalaze u vrhu u nekoliko bodova razlike.

Video: Nikad nećeš hodati sam: Navijači Liverpula dočekali svoje igrače posle poraza u finalu LŠ

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA