≫ 

Lazetiću malo i bod na Marakani: "Došli smo dotle da smo na poluvremenu bili razočarani sa 1:1"

Trener TSC-a je uspeo što nikome ove sezone nije pošlo od ruke

  • 5
Žarko Lazetić Foto: MN Press

Fudbaleri TSC-a odigrali su herojskih 1:1 na Marakani protiv šampiona Crvene zvezde u 10. kolu Superlige i tako, osim što su sebi doneli veliki bod, dodatno "zakuvali" borbu u vrhu tabele. Zanimljivo, ako Pazar sutra savlada Radnički 1923 probiće se do prvog mesta na tabeli, istina uz dva meča više od crveno-belih.

Blizu je i TSC kojeg je bod na najvećem srpskom stadionu održao tu negde, pri vrhu, tri boda je sada Lazetićev tim iza Zvezde, a trener gostiju, uprkos velikom rezultatu, kao da na kraju i nije zadovoljan ishodom.

- Ovde se mnogo teško pobeđuje, ja sam rekao i pre utakmice da se eško uzima i bod, tako da sigurno možemo da čestitamo mojim igračima. Sa druge strane, onako, ostao nam je žal, igrači su na poluvremenu bili razočarani što je 1:1, i tako je ostalo. Ja sam to i rekao, mi smo dobri jer smo došli do toga da je Zvezda zadovoljna što je nerešeno na poluvremenu, a mi smo nezadovoljni. Tako da, sa strane stvarno herojski bod. Naravno da smo želeli više, došli smo da probamo da pobedimo, teško je pobediti Zvezdu, ali momci su bili izvanredni i čestitam im još jednom - poručio je očito osokoljeni Lazetić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    4. septembar 2022 | 22:50

    Zvezda je takva sprdnja od ekipe da nemam reči koje to mogu opisati.😂

  • Milan Galić

    5. septembar 2022 | 07:59

    Nije za svakog alkohol.Od alkohola izgubis sve .

  • Vlado

    6. septembar 2022 | 11:36

    Lazetić največi lufter ove lige zapamtite neće proći ni mjesec dana biti če plakanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA