Genijalno: Pogledajte kako je Partizanov evro-rival predstavio još jedno premijerligaško pojačanje

U pitanju je Ros Barkli

  • 0
nica ros barkli Foto: twitter/OGC Nice

Fudbaleri Partizana će u Nici, sa kojom se sastaju 15. septembra u Beogradu u okviru Lige Konferencije, imati izuzetno atraktivnog rivala popunjenog dobro poznatim i prekaljenim imenima, od kojih neke, istina, i nisu više u najboljim igračkim godinama. Podsetimo, za ovaj klub igraju nekadašnje premijerligaške uzdanice Aron Remzi, Kasper Šmajhel, Morgan Šniderlin, a od nedelje i nekadašnja vedeta Evertona i Čelsija Ros Barkli.

Bivšem engleskom reprezentativcu ugovr sa "Plavcima" je nedavno istekao i on je kao slobodan agent prešao u francuski klub gde bi trebalo da bude solidan adut u rukama trenera Lusijena Favra.

Nica je pokazala i koliko je kreativan klub upravo na primeru transfera Rosa Barklija koga je navijačima predstavila na genijalan način, kroz odjavnu špicu na kojoj se ređaju sva imena igrača ekipe i na čijem je samom kraju ime novog pojačanja.

- Hvala što gledate naš šou, ostanite do samog kraja - glasi poruka Nice, isprva nerazumna za navijače, koja, ipak, postaje jasna kada se odjava odgleda do samog kraja.

Nica je u nedelju uveče poražena u francuskom šampionatu od Monaka 0:1. na svom terenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA