Siniša Mihajlović pred otkazom u Bolonji? Italijani tvrde da se nazire i njegova zamena

Ne baš početak sezone kakav se očekivao u Bolonji

  • 6
Siniša Mihajlović Printskrin: Youtube/ Bologna Fc 1909

Veoma loš start ima Bolonja u Seriji A, ekipa Siniše Mihajlovića je vezala pet utakmica bez pobede, gde ima remija i dva poraza. Ovoliko slabašni rezultati bi mogli da se obiju o glavu Siniše Mihajlovića, koji je pred otkazom, tvrde italijanski mediji.

Nikolo Skira, poznati italijanski novinar, prvi je izdao vest u kojoj nalaže da gazde Bolonje polako gube strpljenje sa Mihajlovićem, pa su već stupili u kontakte i sa drugim trenerima.

Kako tvrdi Skira, Bolonja se već nalazi u pregovorima sa Paulom Souzom, dok se za mesto na klupi pominju i Klaudio Ranijeri i Tijago Mota, koji bi takođe mogli da zamene srpskog stručnjaka na klupi ovog kluba.

Siniša Mihajlović je dosta pažnje na sebe skrenuo i pre meča sa Specijom, kada je svoju ćerku branio od "hejtera" koji su napali na nju, kada je ona stala u odbranu svog oca.

- Uobičajeno. Skrivanje. To su ljudi bez m*da - poručio je Mihajlović na konferenciji za medije pred meč sa Specijom, te dodao:

- Uveren sam da ćemo se izvući iz ove situacije, znamo da moramo da se promenimo i da se vratimo. Mi smo ekipa koja se sastala sa Lacijom i Milanom u gostima i, ako treba da budemo iskreni, treba oceniti samo mečeve sa Veronom i Salernitanom. U Italiji to tako funkcioniše, četiri utakmice su dovoljne da se već priča o krizi.

Video: Pogledajte nove snimke rajske vile Siniše Mihajlovića na Sardiniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kameni

    6. septembar 2022 | 08:32

    Realno, klub se ponio gospodski prema njemu, dugo je vremena na klupi a pritom 2 godine u vanrednim okolnostima radi sa ekipom.Rezultata nema!

  • VEKI

    6. septembar 2022 | 09:00

    Sinisa moj dobri , pezija i planina produzi zivot !!

  • W

    6. septembar 2022 | 09:30

    Eto ga on ponovo u zvezdi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA