Delije se oglasile zbog akcije Zvezde za meč sa Monakom: "Pozdravljamo inicijativu kluba"

"Neka Marakana ponovo bude crveno-bela", poručile su Delije

  • 13
FK Crvena zvezda - FK Makabi Haifa, kvalifikacije za Ligu šampiona Foto: Nikola Anđić

Najvatreniji navijači Crvene zvezde, popularne Delije, oglasili su se povodom odluke kluba da za utakmicu sa Monakom reprizira akciju sa barjacima koja je obeležila proslavu 33. titule prvaka Srbije!

Podsetimo, Zvezda je za premijeru u Ligi Evrope (četvrtak 21 čas) odlučila da u prodaju ponovo pusti barjake koji bi trebalo da budu centralni deo koreografije.

- Pozdravljamo inicijativu kluba da se na utakmici sa Monakom, prilikom izlaska igrača, zavijori što više hiljada barjaka naših boja, i pozivamo sve Zvezdaše i Delije da ponesu barjake. Ko ima da ponese, a ko nema da kupi ispred stadiona i time uvrsti u svoju kolekciju navijačkih artikala i Zvezdin barjak - stoji u saopštenju Delija i dodaje se:

- Da vidimo da li možemo da nadmašimo proslavu titule i napravimo još veći podvig kada su Zvezdini barjaci u pitanju! Neka Marakana ponovo bude crveno-bela!

Barjaci će se prodavati u "Red Star šopu" do početka utakmice, po ceni 1000 dinara, kao i na punktovima oko stadiona na dan meča sa Monakom. Rekviziti su izrađeni po motivima Crvene zvezde, prednjače boje našeg kluba, a na određenim barjacima nalaze se i motivi glavnog grada Beograda, kao i godina nastanka kluba.

Video: Delije odgovorile bakljadom grobarima na 168. večitom derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije Zapad

    6. septembar 2022 | 17:20

    Terzicu odlazi!!!

  • Pozdravljamo

    6. septembar 2022 | 17:01

    naravno i podrzavamo i silju pesica koji mora da igra (da bi nas unistio kao i gradjevinac deki stankovic) iz svima nama nepoznatih razloga. lik koji nie bio sposoban da igra u saudijskoj arabiji, juznoj koreji, izraelu, turskoj.

  • Naravno

    6. septembar 2022 | 17:32

    Oni samo i slusaju sta im Terza naredi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA