Iznenađenje na Marakani: Vujadin Savić pomoćni trener Zvezde, u stručnom štabu i bivši selektor Švedske!

Malo iznenađenje je najava da će Vujadin Savić biti uz Milojevića, a da pritom nije objavio još uvek kraj svoje igračke karijere

  • 33

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević otkrio je da su dva nova pomoćnika stigla u njegov stručni štab - bivši kapiten crveno-belih Vujadin Savić i bivši selektor mlade reprezentacija Švedske Poje Azbagi.

- Zna se ko će biti prvi pomoćnik, Poje Azbagi, bivši selektor U21 Švedske, trener Geteborka, priključili smo i Vujadina Savića kao novog pomoćnog trenera, on je početnik i verujem da će nam pomoći, kao i mi njemu. Imamo rešenje za fitnes trenera, ali ako hoćete nekog dobrog da izvadite iz kluba tokom sezone, onda treba nedelju dve da se sve to realizuje, tako da o njegovom imenu ne bih još dok se to ne završi - kazao je Milojević.

Malo iznenađenje je najava da će Vujadin Savić biti uz Milojevića, a da pritom nije objavio još uvek kraj svoje igračke karijere.

Bivši kapiten tima iz Ljutice Bogdana, u dva navrata je igrao za Zvezdu, a nakon 2019. godine je otišao u APEOL, a onda i na pozajmicu u ljubljansku Olimpiju.

Video: Milojević pred Monako: Padali su ovde i jači od njih, ranjivi su kad treba oni da kontrolišu meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mili

    7. septembar 2022 | 12:43

    Da li je ovo sprdnja neka . Potez godine aaa.

  • Mare

    7. septembar 2022 | 12:45

    Prave lakrdiju od kluba...

  • OHIjev Simpatizer

    7. septembar 2022 | 12:41

    moramo da dodirnemo dno ili da udarimo glavom u zid da bi se nesto promenilo na bolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA