≫ 

Ovo je sastav Zvezde za Monako: Crveno-beli se vraćaju oprobanim snagama za Ligu Evrope

Biće ovo gotovo identičan sastav kao na poslednjem evropskom meču i večitom derbiju, uz jednu promenu

  • 53
Fk Crvena zvezda SASTAV Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Crvene zvezde od 21.00 na Marakani igraju meč prvog kola grupe H Lige Evrope. Izabranici Miloša Milojevića imaće težak zadatak protiv jedne od najboljih ekipa u Francuskoj, ali su optimisti pred ovaj meč.

Peh za crveno-bele je povreda Mirka Ivanića, za koga je neizvesno da li će uopšte biti u protokolu, a umesto njega će od starta zaigrati Kingsi Kangva.

Kada je sastav u pitanju, sve ostalo će biti gotovo identično kao i na poslednjem evropskom meču protiv Makabija i protiv Partizana.

Ponovo se olekuje da ulogu po desnoj aut liniji dobije Strahinja Eraković, iako mu to nije prirodna pozicija. Ostatak odbrane ostaje isti kao na derbiju. Milan Rodić je odmarao za meč protiv TSC-a, a sada se vraća uz levu aut liniju.

Sanogo će ponovo biti bedem između veznog reda i odbrane, a za kreaciju će uz Kangvu biti zadužen i Kanga. Bočne pozicije su rezervisane za Kataija i Bukarija, a mesto startnog napadača za Aleksandra Pešića.

Podsetimo i da je Zvezda i za ovaj meč organizovala akciju za navijače uz molbu da svi dođu na stadion sa malim barjakom i da pokažu sjajnu sliku sa Marakane u Evropi.

Video: Milojević: Nit je Dinamo Zagreb 50% bolji od nas, nit je Čelsi 50% bolji od Monaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semi

    8. septembar 2022 | 08:26

    Voleo bih da pobedimo ili bar nereseno da izvucemo, ali budimo realni. Sa ovim igracima koji ostaju bez daha oko 60.minuta tesko ce biti sa njima. Brzi su , fizicki dominantni, igrali su egal sa PSG-om na njihovom stadionu. Jako zahtevna i nezgodna ekipa. Srecno Zvezdo 🔴⚪

  • 4C

    8. septembar 2022 | 08:21

    NAPRED ZVEZDO ZGAZI IH SVE 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪

  • Rasomon

    8. septembar 2022 | 08:26

    Odlican sastav, samo da ga trener pogresnim izmjenama ne unisti. Srecno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA