≫ 

Miha prozvao upravu Bolonje i otkrio svoje zdravstveno stanje: "Ne smem da se izlažem jakom suncu, ali..."

Srpski trener je u oproštajnom pismu priznao da ne razume otkaz koji mu je uručen

  • 0
Siniša Mihajlović Foto: Maurizio Borsari / AFLO / Profimedia

Siniša Mihajlović se emotivno oprostio od Bolonje, od grada, kluba i navijača koji su mu zauvek prirasli za srce, jer su se zajedno s njim borili u najtežem periodu kada mu je dijagnostifikovana leukemija.

Ipak, Miha je i u ovom emotivnom oproštajnom pismu bio iskren, rekao je da ne može da bude

- Nikada nisam bio licemer, neću ni ovog puta: ne razumem ovaj otkaz. Prihvatam to, kao što profesionalac treba da uradi, ali sam mislio da je situacija potpuno pod kontrolom i da se može popraviti. Klub nije bio istog mišljenja kao ja. Tek smo u petom kolu, teško mi je da pomislim da sve ovo zavisi samo od poslednjih rezultata ili plasmana i da nije odluka koja se duže kuje. Šteta.

Miha je naglasio da mu je zdravstveno stanje dobro i da se ono stalno poboljšava, da više vodi računa o sebi i da ide na redovne provere. Ističe da je sve treninge ispratio, da nije propustio ni dan, a da je jedina prepreka da ne sme da se izlaže jakom suncu, ali i da ga to ne sprečava da radi.

- Ipak, želim da kažem da je moje zdravstveno stanje dobro i da se stalno poboljšava. Više vodim računa o sebi, sve češće radim povremene provere. Pratio sam sve treninge poslednjih nedelja: moja jedina privremena prepreka je to što ne mogu da se izlažem jakom suncu previše sati. Ali nisam propustio ni dan. Ništa me ne sprečava da radim i idem na klupu. Nije vreme za fudbalske analize o poslednjem periodu, o tržištu, o vođenju nekih situacija sa kojima se nisam slagao. Sada, sećajući se toliko jedinstvenih i nezaboravnih trenutaka, želim samo da vam kažem hvala - poručio je Mihajlović.

Video: Poruka podrške za Sinšu Mihajlovića sa severne tribine: Siniša, ti koji živiš pod srećnom zvezdom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA