≫ 

"Pokazali smo da smo veliki, da možemo sa svima": Borjan ponosan na ekipu uprkos porazu

Kapiten nije imao na čemu da zameri momcima

  • 25
milan borjan

Foto: MN Press

Nije se dalo ni Milanu Borjanu da sebi, još jednom, prišije etiketu junaka utakmice, Monako je izdržao na Marakani, nije ovo bilo Zvezdino veče... Kapiten crveno-belih je bio na visini zadatka 90 minuta, ništa nije mogao kod penala gostiju koji je i napravio svu razliku na utakmici 1. runde Lige Evrope.

- Ponosni smo kako smo igrali... Primiš penal, ali to se dešava, to je sve fudbal, ali treba da bude ponos prema odnosu, prema dresu, prema utakmici, ja sam preponosan na svoje momke. Krivo mi je što smo izgubili, ali idemo dalje. Dešava se, sve se ovo dešava u fudbalu i šta da se radi. Ide se dalje, imamo još utakmica u grupi, tako da daćemo sve od sebe prođemo dalje - rekao je Borjan posle utakmice.

Uprkos porazu, Borjan kaže da nema za čim da se žali, jer je ekipa prošla kroz turbulencije u danima pred utakmicu. Podsetio je golman crveno-belih na silne uspehe kluba proteklih godina, čisto da se ne zaborave sada kada je ne baš najbolji momenat.

- Pokazali smo da je Zvezda velika, da može da igra sa svima. To smo pokazali ovih šest godina igrajući Evropu, nijedna ekipa u Srbiji nije igrala šest godina zaredom Evropu, a mi to radimo iz godine u godinu. Mislim da iz dana u dan napredujemo, bilo je mnogo promena u poslednjih destak dana, turbulencija, ali evo izašli smo jaki iz toga, odigrali fenomenalnu utakmicu, nismo imali sreće, izgubili... Ali idemo dalje, okrećemo se našem prvenstvu, sa Pazarom u Pazaru, i to nam je bitno da dobijemo, da uzmemo tri boda - poručio je Borjan i na kraju zahvalio navijačima koji su sve vreme "gurali" ekipu.

- Navijači  su bili fenomenalni, hvala "severu" na velikoj podršci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    8. septembar 2022 | 23:55

    Шта сте то показали! Једини сте шампиони у упорном враћању лопте у назад и дурисање преко црквеног торња! Без добијеног дуела, без смисленог паса ( ако не рачунам Борјанове дур лопте),аут не умете ни руком да изведете, статична игра и лутање по терену у стилу муве без главе! Зато , не засмејавајте нас и не замлаћујте филозофирањем! Данас су обе утакмице наших представника , управо показале јад и беду нашег клупског фудбала, обогаћеним разним страним израубованим, безвезним играчима!

  • Dejan

    8. septembar 2022 | 23:40

    Pa kad ste toliko veliki što niste pobedili. Opet niste imali sreće, sudije vam krive pa nije to Srbija da radite šta hocete

  • Black

    9. septembar 2022 | 01:02

    A Motika?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA