≫ 

Fudbaler Zvezde kome je najteže pao poraz, a nije Srnić: Srušio se na zemlju i nepomično ležao

Mnogima je bilo teško, a Kangu je posebno pogodio neuspeh protiv Monaka

  • 8

Fudbalerima Zvezde teško je pao poraz od Monaka, gde igrom nisu zaslužili poraz. Ipak, nesmotrenost Srnića koji je gostima u 74. minutu nepotrebno poklonio penal, koštala je Zvezdu boljeg rezultata.

Na kraju meča, Srnić je bio neutešan i u suzama. Doživeo je i da mu zviždi ceo stadion, jer su se navijačima nakupili njegovi kiksevi i glupi penali u poslednje tri bitne evropske utakmice.

Zbog toga su neki članovi stručnog štaba na kraju morali da mu priđu, ne bi li ga doveli do grupe koja se na sredini terena okupila, gde je održan motivacioni govor.

Na snimku koji je naš reporter napravio na kraju meča, videlo se i kako je neutešan bio i Gelor Kanga, koji se samo srušio na travu i tao nepomično ležao.

Kanga je kasnije ustao, ali se posle govora koji je održan pred grupom, ponovo bacio na zemlju, a onda mu je prišao Osman Bukari i podigao ga, pre nego što su krenuli ka navijačima Zvezde da ih pozdrave podno severa.

Interesantno je da su upravo Kanga i Bukari imali sukob na poluvremenu, gde je malo falilo da dođe i do tuče, ali su se u svlačionici izmirili i izgrlili, a ovaj snimak i pokazuje da to jeste bilo tako.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA