≫ 

Čitav Novi Pazar "okićen" plavo-belim zastavama pred dolazak Zvezde: Grad živi za ovu utakmicu!

Očekuje se pravi spektakl, ali van stadiona koji će za ovu priliku biti prazan

  • 39

Fudbaleri Novog Pazara su doživeli pravi procvat ove sezone u Superligi Srbije. Klub sa juga Srbije je uspeo da pobedi u čak sedam vezanih mečeva u prvenstvu i da tako zauzme prvo mesto, poziciju koja vodi direktno u Ligu šampiona iduće godine, što je neverovatan uspeh.

Prva ekipa iza njih jeste i aktuelni šampion Crvena zvezda, koja ima i dve utakmice manje, ali i bod manje od Pazaraca. Sada će Novi Pazar biti uporište ovog duela između dve prvoplasirane ekipe, dok zbog kazne kluba iz Novog Pazara neće biti navijača na stadionu.

Kakva euforija trese ovaj grad govori i to da bi stadion uveliko bio rasprodat, ali zbog kazne to neće biti slučaj. Ipak, nalaze navijači Novog Pazara alternative, pa su tako osim dočeka posle mečeva u prvenstvu, sada "okitili" i čitav grad, što možete videti u videu na početku teksta.

Kuda god se pođe duž Novog Pazara mogu se videti svetlo plave i bele zastavice koje simbolizuju boju kluba.

Zvezda u ovaj grad dolazi posle serije od tri meča bez pobede, dok kao što je gorenavedeno, Novi Pazar ima seriju od sedam pobeda.

Pogledajte i kako se priprema teren Pazara pred utakmicu sa Zvezdom, mašina nije najmodernija, ali se pronašlo rešenje da bolje pritisne travu.

Pazar je posle sedam vezanih pobeda zaseo na prvu poziciju sa koje čeka veliku utakmicu koja izaziva ogromno interesovanje navijača.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miša

    9. septembar 2022 | 12:32

    Prvo, zbog interesa našeg fudbala, trebalo im je ukinuti kaznu i da slika krcatih tribina podseti da ima navijača i van Beograda. Drugo, ovo je derbi kola i kako Zvezda igra NP ima puno pravo da se nada pobedi. Neka naši osete vruć teren i protivnika koji "grize", treba nam za Evropu, treba nam jači mečevi poput ovoga. Katai i Srnić na klupu da manje brinem.

  • Kiza i Komina

    9. septembar 2022 | 13:09

    Svake godine kada zvezda gostuje u Pazaru oni su bez publike, neverovatno.

  • MANTIJE

    9. septembar 2022 | 12:22

    ako pesic igra zvezda 100% gubi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA