Murinjo želi još jednog Srbina u Romi: Vučica krenula u pregovore sa bivšim igračem Zvezde

Samo dvojicu je ovog leta doveo Murinju, a sad bi mogao i trećeg

  • 2
Italy Soccer Italian Cup, Napoli - Inter Foto: Tanjug/AP

Navijači Rome ove sezone imaju veoma velika očekivanja od kluba koji je prethodne godine uspeo da se okiti i trofejem u Ligi konferencija. Apetiti su porasli, pa oni sada ciljaju i titulu u Seriji A koja, čini se, nije nedostižna dok su nanišanili i novo pojačanje da im pomogne u tom cilju - Nikola Maksimovića.

Maksimović je ovog leta ostao bez ugovora u Đenovi i odmah su krenule spekulacije o potencijalnom povratku u Beograd i Crvenu zvezdu. To je ostalo samo u domenu spekulacija, pa je Maksimović ostao da vreba priliku u Italiji.

Čini se kao da se to čekanje isplatilo jer ga sada želi Roma, po navodima vodećih italijanskih medija, od kojih prednjači Gazeta Delo Sport. Navodno, Maksimović je već stupio u pregovore sa Romom koja će po svemu sudeći uskoro i zakljčiti ugovor sa ovim fudbalerom.

Podsetimo, Maksimović je u dosadašnjoj karijeri igrao za Slobodu iz Užica, Crvenu zvezdu, Napoli, Torino, Đenovu, Spartak iz Moskve i Apolon iz Limasola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA