Đuričić strelac u ludoj pobedi Milana: Crveni karton zbog makazica, penal i trijumf šampiona

Sjajna utakmica na zatvaranju subotnjeg programa Serije A

  • 0
Olivije Žiru Tano Pecoraro / LaPresse / Profimedia

Luda utakmica u Đenovi, potpuno luda. Milan je uspeo nekako da dođe do tri boda na gostovanju Sampdoriji pobedom od 2:1, a mogao je da bude drugačiji ishod, o tome koliko je golova moglo da bude viđeno glupo je i pričati. Ko je gledao, nije se pokajao.

Sve je počelo još u šestom minutu kada je Mesias postigao vodeći gol za Milan, a u 21. minutu Čarls De Katelar je postigao drugi gol za rosonere, međutim on je poništen nakon konsultacije VAR-a.

Prvo poluvreme je nakon toga proteklo uglavnom u mirnom ritmu i ništa nije naslućivalo ono što će se desiti u nastavku.

Ipak, situacija iz prvog minuta drugog dela igre nagovestila je vatrenih 45 minuta. Rafael Leao je u želji da zahvati loptu iz makazica šutnuo u glavu rivala i dobio drugi žuti karton, odnosno isključenje.

Nije dugo trebalo domaćima da izjednače, samo 10 minuta, a strelac je bio Filip Đuričić.

Bio je to dobar centaršut s leve strane, koji je srpski fudbaler iskoristio u stilu najboljih napadača. Iskrao se čuvarima, izbegao i ofsajd zamku i nadmudrio Menjona.

Kratko je trajala radost domaćih, pošto je već u 67. minutu Olivije Žiru poravnao rezultat. Igrao je rukom Gonzalo Viljar i nakon intervencije VAR-a glavni sudija Fabri pokazao je na belu tačku. Priliku nije propustio iskusni Francuz.

Na kraju velika šansa za Sampdoriju. Bio je na velikim mukama Majk Mnejon, odbranio je udarac Gabijadinija, lopta je došla do Verea koji je pogodio prečku, pa je lopta opet došla do Gabijadinija i Menjon je opet bio uspešniji.

Poslednji minut doneo je i crveni karton za trenera domaćih, ali se rezultat nije menjao.

Potpuna ludnica u Đenovi i veoma važna tri boda za Milan.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA