Rajković i Nastasić kapitulirali pred "Kraljem": Real gubio, pa se zaigrao protiv Majorke

Nisu mogli Srbi da zaustave mašineriju od Reala

  • 1
Fudbal, trening nacionalnog tima Fudbalskog saveza Srbije u u Staroj Pazovi Foto: ATA Images

Fudbaleri Reala iz Madrida uspešno su završili i 5. kole La Lige, gde su bili bolji od Majorke sa 4:1. Gubili su "Kraljevi", ali samo 10 minuta, pre nego što su ubacili u veću brzinu i rutinski slavili za svoju petu pobedu.

Majorka je mnogo bolje ušla u meč. Vedat Muriki je uspeo da postigne gol u 35. minutu, čime je svoju ekipu doveo u prednost. Ipak, to je sve bilo kratkog veka trajanja, tek 10 minuta pre nego što je Federiko Valvrde postigao evrogol našem Predragu Rajkoviću.

Drugo poluvreme je donelo dosta slabiju Majorku, ali i dosta jači Real. Malo su se Madriđani mučili, nisu mogli baš da stignu do gola, ali kada su to učinili, postigli su još tri gola.

Prvo je Vinisijus u 72. minutu pogodio za 2:1, da bi potom Rodrigo i Ridiger u samo pet minuta (89. i 93. minut) doneli konačnih 4:1 i slavlje u ovom teškom meču, čime su se osamostalili na prvoj poziciji sa 15 bodova iz prvih pet kola.

Video: Kada pogledate napadačke zvezde u Francuskoj, čast mi je što sam najbolji golman lige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA