≫ 

Prevario ženu pre svadbe, ostao bez ugovora, pa slupao auto vredan 130.000: Crni dani za bivšeg asa Liverpula

Kerol je tokom karijere igrao za Njukasl, vest Hem i Liverpul

  • 0
Endi Kerol, Bili Maklou Printscreen: Instagram / @billimucklow

Nekadašnji engleski reprezentativac Endi Kerol ovog leta proživljava možda i najteže dane u svom životu, a poslednja na listi "nesreća" jeste saobraćajna nezgoda u kojoj je slupao automobil vredan 130.000 funti!

Kerol je u maju bio u centru skandala nakon što se otkrilo da je sa dve lepotice prevario verenicu samo nekoliko dana pre svadbe. Zatim je ipak "stao na ludi kamen" i napustio je medeni mesec kako bi potpisao ugovor u Belgiji.

A tamo ga je dočekao šok kada je Klub Briž odlučio da napravi saradnju sa Kerolom nakon mentalnih i fizičkih testova koje su napravili.

Kerol ovog leta nije našao klub, ali jeste novu nevolju za vikend kada se njegov SUV Mercedes GLS sudario sa Ford Fijestom na ulicama Londona. Mediji u Britaniji ističu da je Kerol radio alkotest i da nije bio pod dejstvom alkohola.

- Srećom, niko nije poginuo. Fijesa i Mercedes su se sudarili frontalno,  azatim su udarili još jedno vozilo. Bila je to luda nesreća - rekao je jedan od očevidaca, dok je drugi dodao:

- Čuo sam najstrašniji prasak. Vidio sam Kerola kako izlazi iz svog vozila. Lutao je okolo u bunilu. Endi je bio šokiran, ali mi je rekao: "Šta misliš o mom automobili?" Odgovorio sam: "Mislim da je otpisan, prijatelju."

U nastavku možete pogledati i fotografije sa mesta nesreće:

Video: Nikad nećeš hodati sam: Navijači Liverpula dočekali svoje igrače posle poraza u finalu LŠ

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA