≫ 

Snimak sukoba Mijailovića i Vazure pred skupštinu SD Partizan: Evo šta se desilo pred sednicu!

Čudne scene u Humskoj

  • 41

Velika gužva stvorila se u SD Partizanu nakon Skupštine na kojoj je trebalo da se izabere novi predsednik - dosadašnji epilog je proglašenje pobede Milorada Vučelića koji je ostao u Humskoj, dok je Ostoja Mijailović, drugi kandidat za tu poziciju, otišao u Tenski klub crno-belih i tamo sa velikim delom delegata učinio isto. Pre odlaska, desio se incident u kojem su učestvovali upravo Mijailović i generalni direktor fudbalske sekcije Miloš Vazura.

Na snimku se vidi predsednik KK Partizana kako drži određene papire u svojim rukama, kao i delegat do njega od kojeg Vazura otima materijal, a onda se nastavlja sukob verbalni, skoro fizički.

Kandidat za predsednika i prvi čovek košarkaškog kluba Ostoja Mijailović napustio je sednicu i prozvao Miloša Vazuru, generalnog direktora fudbalskog kluba za nefer ponašanje i odlučivanje ko može da prisustvuje, a ko ne skupštini.

On je okupio predstavnike 13 klubova i u tamo je nastavio sednicu. Okupio je 52 od 93 glasa i naglasio je da postoji kvorum i da će nastaviti sa radom po dnevnom redu.

Svi prisutni u TC Partizan glasali su da Mijailović bude novi predsednik JSD Partizan, a sakupljeno je 52 glasa. Za zamenika je postavljen Đorđe Višacki i svi prisutni su glasali da Upravni odbor obavlja funkciju naredne četiri godine.

Video: Mijailović napustio sednicu JSD Partizan i organizovao Skupštinu u TC Paritzan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    12. septembar 2022 | 20:20

    Obojici je mesto iza resetaka, zajedno sa Zeljkom Obradovicem!

  • Deki

    12. septembar 2022 | 21:45

    Sta oce onaj nepismeni Vazura. On veze s vezom nema ni sa zivotom ni sa fudbalom. Zalutao je u sportu

  • Ćkomi

    12. septembar 2022 | 20:39

    Svadja je nastala oko toga ko vise voli partizan🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA