≫ 

Lukaku oteo ženu Martinezu? Evo šta o tvrdnjama medija kaže Argentinac

Ozbiljne glasine uzdrmale su Inter, ali...

  • 1
Agustina Gandolfo Printskrin: Instagram/agus.gandolfo

Napadač Intera Lautaro Martinez demantovao je tvrdnje pojedinih medija da ga je supruga napustila zbog saigrača Romelua Lukakua!

Ova priča pojavila se u argentinskim medijima, tačnije u listu "Ole", i to nakon što je Martinez iznenada "ugasio" Instagram profil.

Naravno, tračevi na društvenim mrežama su uveliko krenuli da bi se Interov napadač vrlo brzo javio i poručio da mu je neko hakovao nalog.

- Zašto izmišljate priče o našem razdvajanju? Supruga i ja smo zajedno i veoma smo srećni, nemam šta da objašnjavam. Ne slušajte lažne glasine. Neko mi je hakovao nalog, ali sam uspeo da ga vratim - poručio je Argentinac.

Martinez i Agustina su zajedno od 2018. godine, a u februaru 2022. dobili su ćerkicu. S druge strane, sam fudbaler je dobar prijatelj sa Lukakuom i prvi je znao da će se ovaj vratiti iz Čelsija.

Takođe, mediji u Italiji pišu da oni žive blizu jedan drugog i da bukvalno mogu da mašu sa balkona.

Video: Seksi devojka napadača Intera daje savete kako da vežbate tokom karantina


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojadin pavlovic cole

    14. septembar 2022 | 14:15

    Opaa tako je I deki savicevic zborio, pa i franko barezi, pa i prvi muz od vande, pa i brat od ryana gigsa , pa i onaj levi bek chelsija sto mu je zenu uzeo john terry, pa thierry henry, pa i duca tosic sa vranjesom, pa pedja mijatovic i elena, pa jos milijardu prevara gde su fudbalercici bili ovcice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA