≫ 

Ohi raspametio navijače u novom klubu, posvetili su mu pesmu posle 2 meča

Nije ni čudo, jer je na oba postigao gol

  • 8
Ohi Omoižuanfo Printskrin: Twitter

Norveški napadač Ohi Omoižuanfo uvukao se u srca navijača Brondbija već posle dva odigrana meča za ovaj klub!

A kako i ne bi, kada je na oba bio strelac. prvi put posle 52 minuta duela sa Horsensom na gostovanju, a zatim i nakon samo dva minuta igre na domaćem terenu protiv Horsensa.

To je očigledno bilo dovoljno Bronbijevim navijačima da mu već na početku epizode u klubu posvete pesmu koja se, ako je suditi po video snimku, i te kako sviđa Ohiju.

Podsetimo, Norvežanin je ovog leta došao u Brondbi iz Crvene zvezde i potpisao je ugovor na tri godine. Crveno-beli su ga u januarun doveli za džabe, pa prodali za milion.

- Napuštam klub i navijače u koje sam se brzo zaljubio. Nažalost, nisam imao drugi izbor posle razgovora koje sam obavio sa upravom pre 3-4 nedelje. Rečeno mi je da bolje potražim novi klub jer će mi vreme na terenu biti smanjeno. Pokušao sam da ih ubedim da želim da ostanem i borim se za mesto u timu, svestan da sam sposoban da se za njega izborim. Rečeno mi je da neću dobiti dovoljno minuta da izvedem i kao što ste mogli da primetite nisam igrao u prvenstvu, ni u kvalifikacijama za Ligu šampiona iako sam bio jedini napadač na klupi. Kada je Dejan Stanković podneo ostavku, dobio sam priliku da startujem posle duže vremena.

- Razgovarao sam i sa trenerom Milošem Milojevićem posle utakmice, preneo mu šta mi je rekla uprava i pitao ga da li me želi u timu. Rekao je da bi ostao da je on došao pre tri nedelje, ali da je Zvezda sada u procesu potpisivanja novog napadača. Osećao se nepoželjim i nije bilo drugog načina osim da se rastanem sa Crvenom zvezdom. Želeo bih da se zahvalim igračima za vreme koje smo proveli zajedno, želim im svima puno sreće u budućnosti. Zahvalio bih se i stručnom štabu za sve što je uradio za mene. Bilo je zadovoljstvo raditi sa svima njima. Moram da napomenem i da nikada nisam imao problem sa Dejanom Stankovićem. Imali smo profesionalan odnos, pun poštovanja - rekao je Ohi po napuštanju Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikad necemo saznati

    14. septembar 2022 | 11:58

    zasto pesic mora da igra. a ovaj majstor je oteran iz kluba

  • MENADZER pesicev

    14. septembar 2022 | 11:56

    jaci od Ohijevog

  • Paki

    14. septembar 2022 | 12:47

    Ovaj novi pisle deset minuta dise na skrge Biznis je cudo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA