≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Trabzon - Zvezda u Ligi Evrope

Srpski šampion na novoj evropskoj destinaciji traži bodove

  • 2
El Fardu Ben Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju svoje evropsko putešestvije, naredna stanica je Turska, Trabzon, rival istoimeni domaći tim, aktuelni prvak države, i kao takav opasan protivnik za srpskog prvaka.

Crveno-beli su u prvoj utakmici poraženi od Monaka (0:1), poražen je i Trabzon od Ferencvaroša (3:2), pa će međusobni sudar biti i prilika da se nadokandi propušteno iz prvih utakmica.

Meč Trabzona i Zvezde počinje od 19 sati i možete ga gledati uživo na dva kanala, Areni sport 1 Premium (18:45 kreće prenos) i na RTS 1 (prenos kreće u 18:42).

Izveštač Telegrafa je na licu mesta i u toku dana, za vreme i posle meča, možete očekivati najsvežije informacije iz Trabzona.

Video: Trening fudbalera Zvezde u Trabzonu, dan pred meč sa turskim timom u Ligi Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tasko

    15. septembar 2022 | 11:06

    Al ce se punu crvene paprike!

  • Vise ne

    15. septembar 2022 | 15:59

    Da gledamo opet blamazu i posle izgovre od nasek Kapitena? Ne hvala dok ovaki igraci igraju i ova Gospoda upravlja klubom ja licno vise necu da ih gledam zivot mi smuci kako se pojedinci vuku po terenu a neki drugi imaju IQ od fudbalske lopte (Srnic, Pesic, Kanga, Bukari, Kanga)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA