Kakav haos u Juventusu: I ovaj video pokazuje zašto su navijači počeli da teraju Alegrija iz kluba

Izgleda da čak ni igrači ne razumeju njegove zamisli

  • 4
FK Juventus Printskrin: Twitter

Osim u Seriji A, gde su samo dva puta pobedili u prvih 6. kola, fudbaleri Juventusa se jako pate i u Ligi šampiona gde su doživeli jedna od najgorih startova u istoriji!

Nakon poraza od Pari Sen žermena u 1. kolu, Juve je u 2 na svom terenu izgubio i od Benfike (2:1) - direktnog rivala u borbi za osminu finala.

Svako ko je iole gledao Juventusove utakmice, pogotovo ovus a Benfikom, jasno vidi da se crno-beli muče na terenu i da jednostavno nešto nedostaje. A čini se da je to novi trener, jer je Masimilijano Alegri dobio zvižduke navijača koji ga polako teraju. Pogotovo na društvenim mrežama.

Italijan, kako je sam rekao na konferenciji, uopšte ne razmišlja o ostavci, mada mu u prilog ne ide kadar koji je televizija uhvatila na krjau u takmice, a gde Anhel di Marija pita strelca jedinog gola Milika zašto ga je trener izveo sredinom drugog dela. I to u trenucima kada Juve gubi.

- Skinuo sam Milika, jer smo se mučilis a dvojicom igrača na sredini terena. Morao sam zbog toga da izvedem jednog napadača, a Milik je delovao umornije - pokušao je da objasni Alegri.

Mediji kritikuju Alegrija i zbog Dušana Vlahovića. Najviše mu zameraju na stilu igre u kom Srbin ne može da dođe do izražaja, te nije čudo što je od četiri postignuta gola samo jedan dao iz igre.

Takođe, napominju da će Bjankonerima trebati najmanje 10 bodova u preostala četiri meča ukoliko žele da se nadaju osmini finala Lige šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    15. septembar 2022 | 08:47

    Alegri pojma nema, trener za drugu ligu, Vlahovića će upropastiti!

  • Trta

    15. septembar 2022 | 08:38

    Posle ovog poraza,mislim da se Alegriu opasno drama klupa...

  • Semajlirane_pufne

    15. septembar 2022 | 10:41

    Alegri je prevara od trenera...ima odlican tim a nista nije uradio do sad..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA