≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Katai ostaje na klupi: Milojević se odlučio za promenu u poslednji čas pred meč sa Trabzonom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Umesto možda i najboljeg igrača Zvezde, u startnih 11 biće Kings Kangva

  • 14
Aleksandar Katai, FK Crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda od 18.45 igra meč drugog kola grupe H u Ligi Evrope, a prema poslednjim informacijama trener crveno-belih Miloš Milojević odlučio je da na klupi ostavi svog možda i glavnog aduta - Aleksandra Kataija.

Prema poslednjim informacijama iz Tabzona, Katai, koji je od starta ove sezone u lošoj formi, imaće ulogu džokera, što je možda i moglo da se nasluti posle krize koju je imao na poslednjih nekoliko utakmica, posebno u onim najvažnijim, u Evropi i na večitom derbiju.

Deluje da Katai nije fizički u najboljoj formi i to utiče na slabije partije. Zbog jedne takve loše partije, dobio je zvižduke na Marakani na meču protiv Monaka.

Umesto Kataija, u startnih 11 će mesto zauzeti Kings Kangva, koji će sada imati nešto drugačiju ulogu, ofanzivniju nego što je to inače bio slučaj na nekim prethodnim mečevima, kada je igrao kao centralni vezista.

Meč možete da pratite uživo na RTS 1 i Arena Sport Premium 1, a takođe i na portalu Telegrafa, koji ima izveštača iz Trabzona, pa možete da očekujete materijal sa atmosferom sa samog stadiona.

Sastav Zvezde trebalo bi da izgleda ovako: Borjan, Eraković, Dragović, Milunović, Gobeljić, Rodić, Sanogo, Kanga, Bukari, Kangva, Pešić.

Kakav ishod očekujete na meču Trabzon - Zvezda?

Glasajte

Video: Ceo grad živi za fudbal i domaći klub: Trabzon ceo u klupskim bojama dan pred meč sa Zvezdom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    15. septembar 2022 | 15:43

    Kataji je najgori igrač Zvezde od kada je počelo prvenstvo, on je zreo za klupu odavno, ovaj Kangva će barem da trči!!!

  • Pp

    15. septembar 2022 | 15:34

    Katai vec odavno nije najbolji igrač Zvezde, najviše mozda zna o fudbalu, ali to apsolutno nije dovoljno. Današnji fudbal ne može da se igra bez trčanja, igranja odbrane i bez brzine. A to njegovo znanje nije ni blizu majstora kakvi su bili Piksi, Savićević, Maradona, Ronaldo Zuba, Ronaldinho, Pilote, kakav je Mesi... Svaka čast za potez trenera.

  • Noj

    15. septembar 2022 | 16:51

    Tražili ste, evo vam ga ... sutra ćemo da kukamo što nije igrao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA