≫ 

Marković žali zbog propuštene pobede: "Moramo da popravimo realizaciju i koncentraciju na početku meča"

Štoper crno-belih smatra da je Partizan bio bolji rival od Nice

  • 0
Svetozar Marković Foto: Telegraf

Štoper Partizana Svetozar Marković rekao je posle remija crno-belih sa Nicom (1:1), da je njegov tim mogao i bolje da prođe i da ostaje žal za pobedom.

- Dobar rezultat, ali mogli smo i bolje. Primili smo taj gol, kao da smo bili nepsremni u tih prvih pet minuta. Posle smo imali kontre i polukontre koje smo mogli da iskoristimo, ali dobro. Trudićemo se da analiziramo ovaj meč, da popravimo šta možemo.

Prokomentarisao je Marković i konfuziju u odbrani kod gola koji je postigla Nica u drugom minutu meča i ističe da ubuduće ekipa mora bolje da uđe u utakmicu.

- Da, izodbijala se od Živkovića, vratila se njihovom igraču, onda se opet izodbijala u šesnaestercu, i na našu žalost primili smo gol. Ali kao da smo možda i bolje krenuli posle tog gola. Imali smo dosta izglednih šansi koje nažalost nismo iskoristili, nadam se da ćemo u drugim mečevima popraviti realizaciju. Da li je to nedostatak koncentracije u prvih nekoliko minuta, ne znam odgovor, ali nekoliko utakmica krećemo iz minusa i moramo ubuduće da popravimo ulazak u utakmicu.

Štoper crno-belih smatra da je Nica kvalitetan rival i da o njima ne treba trošiti reči.

- Moguće da smo bili bolji protivnik, ali o Nici ne treba trošiti reči, imaju vrhunske igrače, koji su igrali u najjačim klubovima, imaju mlade igrače koji su talentovani. Mi ćemo dati sve od sebe da prezimimo u Evropi. Nastavićemo da dajemo sve od sebe i da probamo da prezimimo u Evropi i da pobedimo preostale utakmice. Ostaje žal zbog pobede, imali smo šanse posle kornera, ja takođe, Rikardo u prvom poluvremenu iz okreta, Natho takođe, Rikardo u drugom poluvremenu... Imala je i Nica šansu, ali mislim da smo bili konkretniji.

Marković veruje da ekipa može da prezimi u Evropi.

- Može, normalno da je lakše kod kuće pred našim navijačima, oni nam daju snagu, možemo još bolje, da više izvučemo iz sebe i da pobedimo svaku utakmicu koja nam je ostala kod kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA