≫ 

Natho nije srećan posle Nice: "Morali smo da pobedimo, trebalo je da uložimo više napora na kraju"

Izraelac je želeo mnogo više od boda

  • 5

Kada niste zadoovljni nerešenim ishodom protiv jedne od ekipa iz pet najjačih liga Evrope, onda je jasno da ste na dobrom putu. Baš takav osećaj prevladava u svlačionici Partizana posle egala sa Nicom u 2. kolu Lige Konferencija, drugim za crno-bele posle uzbudljivog meča sa Slovackim (2:2).

Jedan od kreatora ovakvog ishoda bio je Birbas Natho, asistent kod gola Dijabatea, kojim je Partizan najavio nalet u nastavku utakmice, no promene rezultata nije bilo zbog čega Izraelac u najmanju ruku, nije srećan.

Nica je veoma dobar tim, dobar protivnik, ali je Partizan bio bliži pobedi - bilo je pitanje za Natha.

- Da, znali smo da su veoma dobar tim, ali mislim da smo mi na kraju mogli da pobedimo, morali smo da pobedimo. Morali smo da uložimo više napora. Na kraju, bio je ovo odličan meč, ali, opet, morali smo da ga dobijemo.

Ponovo ste primili rani gol, već u 2. minutu...

- To nam se dešava poslednje dve utakmice, danas takođe, ne počinjemo dobro utakmice. U prethodnoj utamici u Evropi primili smo dva gola u prvih dvadeset minuta, ne znam zbog čega se to dešava, ušli smo spremno u meč. Greške se dešavaju u fudbalu i moramo da naučimo iz toga. Srećan sam što imamo samopouzdanje da se vratimo posle toga i što smo uspeli da odigramo nerešeno. Kao što sam rekao, mogli smo da dobijemo ovu utakmicu, ali moramo biti bolji.

Da li si srećan ili tužan?

- Kad ne pobedim nikad nisam srećan, bila je ovo dobra utakmica za nas kada se sve sagleda, ali, opet, igrali smo kući i morali smo da pobedimo.

Naredne dve utakmice protiv Kelna, takođe jak rival?

- Da, veoma su jaki, danas su pobedili, videćemo, idemo utakmicu po utakmicu. Imamo meč u prvenstvu za dva dana koja nam je najvažnija. Posle toga imamo malu pauzu i bićemo spremni za ono što nas čeka posle.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA