Evo zašto Rajković nije dobio Piksijev poziv za mečeve u Ligi nacija

Nema prostora za brigu, u pitanju je suspenzija

  • 1
Fudbal Srbija - Norveška Foto: Marko Jovanović

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je spisak igrača za utakmice Lige nacija u septembru, a na njemu se nije našao prvi čuvar mreže Predrag Rajković!

Na "prvu loptu" je to predstavljalo veliko iznenađenje, međutim, novi golman Majorke ovog puta, preskače reprezentativno okupljanje zbog suspenzije od dva meča koju mora da odradi.

Naime, Rajković je na poslednjem meču Srbije u Ligi nacija, protiv Slovenije, dobio direktan crveni karton na klupi zbog prigovora i jednostavno nije u mogućnosti da pomogne saigračima.

Rajkovića nema, ali selektor Stojković definitivno ne kuburi sa golmanima i za mečeve sa Švedskom i Norveškom pozvao je Vanju Milinkovića Savića, Marka Dmitrovića i Marka Ilića.

Srpski fudbaleri će se okupiti u ponedeljak 19. septembra i u popodnevnim časovima će odraditi i prvi trening. Na spisku se nalazi 27 igrača i dvojica potencijalnih debitanata - sadašnji i bivši igrači Crvene zvezde.

Video: Brutalne grudi i dekolte žene srpskog reprezentativca: Rajkoviću, kakvu si bombetinu oženio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA