Mogao da igra za Kanadu, ali je izabrao Srbiju: "Jedan od najlepših dana, uz onaj kada sam potpisao za Zvezdu"

Mitrović presrećan zbog Pikisjevog poziva

  • 3
Stefan Mitrović Foto: Marko Jovanović

Spisak reprezentativaca Srbije koji je Dragan Stojković Piksi objavio u petak, sadrži imena dvojice debitanata - a jedan od njih je i krilni napadač Crvene zvezde Stefan Mitrović!

Mitrović ima 20 godina i ovog leta je stigao među crveno-bele. dao je gol na debiju u Superligi, zatim i u Evropi, što Piksiju očigledno nije promaklo.

Ono što je svakako bitno jeste i to da je Srbija na neki način pobedila kanadu za koju je Mitrović takođe mogao da nastupa.

- Presrećan sam, jer je poziv u reprezentaciju Srbije ostvarenje dečačkog sna. Ovo je za mene jedan od najlepših dana u životu, uz onaj kada sam potpisao za Crvenu zvezdu. Hvala i upravi kluba koja mi je posvetila puno vremena razgovarajući sa mnom i savetovala me da prihvatim poziv Srbije, iako sam imao i opciju da igram za Kanadu. Izuzetno sam ponosan što sam na spisku, kao i što je tu Eraković, saigrač iz kluba, prijatelj i neko ko me je dočekao i u mladoj reprezentaciji, i u Zvezdi, a sada će to učiniti u A timu - rekao je Mitrović posle Piksijevog poziva i dodao:

- Nemam strah, mislim da su to uvideli i navijači Crvene zvezde, s obzirom da sam se brzo adaptirao u ekipu i verujem da će takav slučaj biti i sa reprezentacijom. Daću sve od sebe da se izborim za debi, a za mene je ovo veliki podstrek i motiv da nastavim dalje da radim i da se dokazujem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    16. septembar 2022 | 17:04

    zasto je zvezda izabrala pesica (nije mogao da igra u saudijskoj arabiji, juznoj koreji, izraelu, turskoj ...) a oterala Ohija

  • lepo lepo

    16. septembar 2022 | 16:58

    samo zasto silja pesic igra za zvezdu to nam nije jasno

  • mogao je

    16. septembar 2022 | 16:34

    a pesic nemoze da igra u gvatemali, dzibutiju, sri lanki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA