≫ 

Milutinovo buđenje: Dva gola "čukinog projekta" za Radnički, Mladost GAT ne može da mrdne sa dna

Pobeda Kragujevčana uz dva gola momka u kojeg se polažu velike nade

  • 4

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog pobedili su Mladost GAT u prvoj utakmici 12. kola Superlige rezultatom 3:0, tako prekinuli niz od četiri poraza, a za to je najzaszlužniji momak koji je letos pojačao klub sa "Čika Dače" - Milutin Vidosavljević (21).

Krilni napadač je bio dvostruki strelac danas, pogodio je za 2:0 u 40. minutu, pa za 3:0 u 58. za totalni krah gostiju koji i dalje teško pariraju superligaškoj konkurenciji. Tim koji sa klupe vodi Aleksandar Linta i dalje je pri dnu tabele, slabiji je samo surdulički Radnik i jasno je da Novosađanima predstoji komplikovan put da se izvuku iz trenutne situacije.

Kragujevčani, pak, nemaju ni izbliza takvih problema mada su pre današnjeg meča zaređali sa porazima, četiri su im bila "za vratom" do ovog duela i pobeda se nametala kao imperativ.

Nju je najavio Simić već u 11. minutu, a onda je Vidosavljević poduplao prednost, potom i dotukao goste, a time i sebi doneo preko potreban uzlet samopouzdanja, koji mu je u ovom momentu najbitniji da se povrati.

Vidosavljević je, podsetimo, svojevremeno bio "biser" Čukaričkog, velika nade polagali su "Brđani" u ovog momka, ali nisu stvari išle prema očekivanjima po obe strane. Vidosavljević je karijeru nastavio u španskom Levanteu, no nije se dugo zadržao (igrao za B tim), pa je usledio povratak u Srbiju, u Kragujevac, gde, vidimo, polako počinje da se vudi.

Videćemo u nastavku sezone da li je ovo bio samo kratkotrajni golgeterski bljesak Vidosavljevića ili je ovo najava serije pogodaka od ovog i dalje mladog i perspektivnog napadača.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    16. septembar 2022 | 20:16

    Super igrac al ga medadzer unisti!!!

  • 32 zagorska

    16. septembar 2022 | 21:55

    Dobaaarrr

  • Rasadbik

    17. septembar 2022 | 13:04

    Nije tacno da ga je menadzer unistio. Naprotiv od 12 godine izdrzava njega i celu familiju, kao kadeta hteo da ga vodi u najjace klubove, jer u tom uzrastu bi proso Ali decku, tj porodici slava udarila u glavu pre vremena..postao "zvezda" jos u 16.godini. Stidi se rodne Kursumlije, vec kaze da je iz Prokuplja... Svi vršnjaci s kojima je do juce jurio za loptom kod Mz, ga s prezirom gledaju dok se ne unormali... A sto se fudbala tice..ovo mu je najvisi domet, ni tri utakmice ne moze da sastavi, bice "povredjen"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA