≫ 

Festival golova u Lučanima: Mladost nema odbranu, TSC "petardom" stao uz rame Zvezdi!

Ekipa Žarka Lazetića ne posustaje ove sezone, domaći sastav u dva poslednja meča primio čak 11 golova

  • 0
goran antonić Foto: MN Press

Fudbaleri TSC-a pobedili su lučansku Mladost, u Lučanima, rezultatom 5:2 (2:1) u goleadi koja je gostima donela pomak na sam vrh tabele, rame uz rame sa Zvezdom, koja, istina, ima tri meča više (odložene sa Čukaričkim i Vojvodinom i redovni duel sa Napretkom).
Glavni utisak sa meča je da su gosti rutinski porazili Mladost, ekspresno je ekipa Žarka Lazetića došla do 2:0 (Antonić 13, Jovanović 15), domaći su uzvratili preko Jojića (43), za nadu, pred kraj poluvremena, ali je Đakovac u 53. i 56. minutu ugasio sva ta pozitivna očekivanja Lučanaca i meč usmerio u samo jednom pravcu.

Valja reći da su posle "pokera" TSC-a igrači Mladosti zaigrali daleko ofanzivnije, na sve ili ništa, bili su bolji i opasniji, uspostavili su dobru kombinatoriku na polovini rivala- i zasluženo postigli gol.

Strelac je bio momak koji sebi crta put ka zvezdama fudbala, mladi Gordić, koji je prevario odbranu TSC-a i golmana gostiju, ali dalje domaći sastav nije mogao. Čim je Lazetićev tim ponovo uspostavio kontrolu i udaljio rivala dalje od svog kaznenog prostora, jasno se videla njihova nadmoć na svakom delu terena.

Gosti su ono najbolje ostavili za kraj.

Jednu od najlepših akcija ove sezone izveli su igrači iz Bačke Topole, krenula je negde sa centra i to majstorskim proigravanjem za krilnog igrača gostiju, ovaj je savršenom asistencijom spoljnim delom kopačke u srcu šesnaesterca pronašao 19-godišnjeg rezervistu Ratkova koji se potrudio da ova akcija ostane zapečaćena na pravi način.

Sjajan meč TSC-a sa jedne i krajnje neubedljiva predstava Lučanaca koji su, nakon debakla protiv Partizana u minulom kolu (0:6) sada ponovo pretrpeli težak neuspeh.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA