Došao u Zvezdu kao pojačanje iz Bundeslige, poredili ga sa Ronaldom, sada igra 6. ligu

Istovremeno je otvorio i PR agenciju

  • 35
Milan Senić Foto: MN Press

Da li se sećate Milana Senića? Nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde koji je 2017. na Marakanu stigao iz Bundeslige, iz Leverkuzena?

Naravno, mnogi navijači najtrofejnijeg srpskog kluba su ga zaboravili s obzirom na to da nije odigrao nijedan zvaničan meč za crveno-bele, iako je u klub stigao sa epitetom velikog pojačanja.

- Podseća na Kristijana Ronalda, po poziciji na kojoj igra i po izgledu. Mnogo očekujemo od njega - rekao je Zvezdan Terzić 9. januara 2017. godine na okupljanju crveno-belih.

Nije se nametnuo, otišao je u OFK Beograd na pozajmicu, zatim i u mađarski Siofok pre nego što se 2018. vratio u nemački fudbal.

Pre dve godine je igrao za Lokomotivu iz Lajpciga, člana četvrte lige, dok je ovog leta potpisao za ekipu SG Unterat koja se takmiči u šestom rangu nemačkog fudbala.

Uporedo se bavi i drugim poslom sem fudbala, jer je osnovao agenciju za PR marketing i društvene mreže.

Ono po čemu su navijači pamtili Senića jeste i njegova tadašnja devojka, nemačka manekenka Ivon, koja je s njim stigla u Beograd. Doduše, više nisu zajednu, ali se možete uveriti kako danas izgleda.

Video: Vrela Stanija u crvenom topiću među Delijama bodrila Zvezdu protiv Monaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    17. septembar 2022 | 10:53

    Više ni broja se ne zna koliko je igrača prodefilovalo kroz klub u zadnjih pet godina,i koliko je para otišlo u nepovrat na pojačanja za koja niko nije ni čuo,i pojačanja koja su to bila samo na reč i papiru a preko njih se oprali silni milioni,i silni milioni otišli u nepovrat,da li će neko nekad odgovarati za to,

  • Durlanac

    17. septembar 2022 | 10:45

    Ako terza vidi tekst vratiće ga u zvezdu, sad je već stasao igrač. Lako bi se uklopio u ekipu.!

  • Duka Srbin Tenja

    17. septembar 2022 | 10:52

    Toliko o Terzinim proročanstvima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA