Son podigao tri prsta: Totenhem sa 6:2 napravio vatromet protiv Lestera, Korejac sa klupe uništio Lester

Kakav igrač je Korejac...

  • 3
Fudbal Premijer liga Arsenal Totenhem Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Totenhema priredili su pravu rapsodiju u osmom kolu Premijer lige pošto su sa čak 6:2 savladali Lester na svom terenu uz het-trik Heung Min Sona za samo 13 minuta igre.

Son je dobio vaspitnu meru od strane Antonija Kontea, ostao je na klupi i tek zagazio na teren u 59. minutu, a onda je rafalnom paljbom uništio "lisice" i podigao tri prsta u kameru u ime tri pogotka.

A, nije sve krenulo sjajno za Spurse koji su gubili od šestog minuta golom Tilemansa sa bele tačke. Ugo Ljoris je odbranio jedanaesterac u prvom navratu, ali je sklonio obe noge sa gol linije, tako da se ponovilo izvođenje i Belgijanac je iz popravnog bio preciziniji.

Hari Kejn je, ipak, posle dva minuta poravnao, a onda je Erik Dajer u 21. minutu posle kornera Ivana Perišića preokrenuo rezultat.

Rolerkoster se nastavio golom Medisona samo četiri minuta pre kraja prvog poluvremena.

Odličnu rolu na susretu imao je Rodrigo Bentancur koji je prvo postigao pogodak u 47., a onda i asistirao Sonu koji je u 73. minutu postigao prelep gol izvan kaznenog prostora.

Takođe, u 84. minutu je ponovo raspalio, sada levom nogom u levi ugao, dok je to kod prethodnog pogotka učinio desnom pogodivši desni ugao.

Sve to je zaključeno u 86. minutu kada je radio VAR, ali je ustanovljeno da nije bilo ofsajda, tako da Totenhem sada dolazi na deobu prve pozicije Premijer lige sa Mančester sitijem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA