Mozzart nudi super provod, pobedniku dana put u Katar

Iskoristite priliku uz najveće kvote na svetu i za samo 50 dinara obezbedite mesto na meču Brazil - Srbija na Mundijalu

  • 0
Fudbal Roma Monca Monza Foto: Tanjug/AP

Niko nije imun na poklone i putovanja. Naročito kladioci kada spoje lepo i korisno, i uz dobitan tiket otputuju na Mundijal da odgledaju utakmicu Brazil - Srbija.

Jedan dan u Dohi, super provod i odlazak na meč Orlova nudi Mozzart kroz nagradnu igru "Pogodi najveću kvotu". Ostalo je još dovoljno mesta u Mozzartovom avionu, a promo kvote mogu da vam pomognu da se u njega ukrcate.

Za danas su bukmejkeri Mozzarta pripremili četiri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su jedinice na Romu protiv Atalante, Viljareal u sudaru sa Seviljom, potom na PSV protiv Fajenorda i naposletku kec na Anderleht u sudaru sa Kortrajkom. Mečeve iz Španije i Italija možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju.

ROMA - ATALANTA (NEDELJA, 18.00), KEC 2,30

Roma je prilično uspešno počela sezonu. Pojačanja u liku Paula Dibale i još nekih kvalitetnih igrača omogućila su Vučici da čak računa na borbu za Skudeto. Međutim, kao i prošle sezone, Rimljanima nedostaje stabilnost. Prvi poraz bio je od Udinezea u petom kolu (0:4), a onda se desio još jedan u Ligi Evrope na gostovanju Ludogorecu (1:2). Ipak, u prošlom kolu pobeđen je Empoli sa 2:1, a tokom nedelje Roma je bez problema savladala Helsinki sa 3:0. Ne pokazujući ništa izvanredno, Atalanta redovno uzima bodove i još nije doživela nijedan poraz. Boginja je sa 14 bodova na drugom mestu na tabeli, zaostaje za prvim Napolijem samo zbog gol-razlike. Atalanta je u prošlom kolu imala sve šanse da samostalno vodi na tabeli, ali je neočekivano izgubila bodove na svom terenu u obračunu sa Kremonezeom (1:1), prekinuvši seriju od tri pobede.

VILJAREAL - SEVILJA (NEDELJA, 16.15), KEC 1,80

Iza Viljareala je uspešna kampanja u Ligi šampiona gde je dogurao do polufinala, a sada u okolini Valensije žele bolji plasman u Primeri. Lani je Žuta podmornica bila sedmoplasirana, a u aktuelnom šampionatu je posle pet kola zabeležila tri pobede i remi, i sa 10 bodova je na petoj poziciji na tabeli. Posle trijumfa u duelu sa Elčeom (4:0), Podmornica je poklekla na gostovanju Betisu (0:1). Nije sve u najboljem redu kada je u pitanju Sevilja. Početak grupne faze Lige šampiona je neuspešan jer se desio poraz od Mančester Sitija (0:4) i remi u gostima Kopenhagenu (0:0). Posle pet kola u Primeri Sevilja je ostvarila samo jednu pobedu i remi, i sa četiri boda je tik iznad zone ispadanja.

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

PSV - FAJENORD (NEDELJA, 14.30), KEC 1,95

PSV je samouvereno krenuo u nacionalni šampionat. U šest startnih kola ekipa je sebi dozvolila samo jedan poraz, kada nije uspela da se izbori sa Tventeom u gostima (1:2). Trenutno su puleni Ruda van Nistelroja na trećem mestu sa tri boda zaostatka za liderom Ajaksom. U poslednja dva meča PSV je u Ligi Evrope remizirao protiv Bode/Glimta (1:1), a zatim je u Erediviziji minimalnim rezultatom 1:0 savladao RKC. Fajenord je posle šest kola na drugom mestu. Tim Arnea Slota je pobedio u pet mečeva, a samo je sa Herenvenom remizirao (0:0). Na poslednja dva duela tim iz Roterdama je savladao Spartu u prvenstvu (3:0) i Šturm u Ligi konferencije (6:0).

ANDERLEHT - KORTRAJK (NEDELJA, 21.00), KEC 1,40

Utakmica između Anderlehta i Kortrajka spustiće zavesu na 9. kolo Župiler lige. Najtrofejniji belgijski sastav ima za cilj da se iskupi za poraz od Vesterloa 2:1, i nema drugog izbora osim da krene u napad na Kortrajk. Tim iz Brisela je na 12. mestu sa 10 sakupljenih bodova, a u duel ulazi posle remija sa FCSB-om u Bukureštu u Ligi konferencije. S druge strane, gosti su ostvarili još slabiji učinak osvojivši sedam poena, a u protekloj rundi su lako izgubili od Mehelena kod kuće sa 1:4. Anderleht je u poslednjem susretu u nacionalnom šampionatu savladao Kortrijk sa 3:2, ali gosti su dva puta uspeli da pobede briselski tim u protekle tri godine.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartubiti najveće na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA